OPEN DE RALLY APP »

Ook leren rallyrijden?

The Miles in Asturias & Galicia

Stijlvol rallyrijden temidden van herfsttinten

Het was een buitengewoon gezellig rallyweekend tijdens de Barones de la Bolide. Met twee heerlijke overnachtingen en een prachtige route door Oost-Nederland, kwam een gezellige deelnemersgroep nader tot elkaar.

Feestend afsluiten in het hart van Porto

De deelnemers zijn aangekomen in Porto, de vierde en laatste ‘P’. Van parador, naar parador, naar parador, naar Porto. Hier sloten we af met de laatste P: Port!

Sturen richting Parador de Baiona

Vandaag rijden de deelnemers van de Miles of Mystery richting de kust en verkennen ze een andere streek van Spanje: Galicië. Achter elke bocht verschool een nieuw prachtig vergezicht...

Oneindig groen in Asturië

Dag 2, een dag vol avontuur en bijzondere locaties! De Miles of Mystery rijders hebben het groene Asturië verlaten om vervolgens door het prachtige Muniellos natuurreservaat te rijden!

Miles of Mystery 2019 is van start!

In alle vroegte zijn de deelnemers in Spaanse stijl ontvangen op Schiphol en zijn ze met de mystery jet vertrokken naar Asturias, oftewel Noord-Spanje.

Ride out: Rallykalender 2020!

In de luwte van alle hectiek van de Miles of Mystery weten wij de perfecte data voor onze rally's in 2020 te selecteren. U vindt ze in de rallykalender. Check it out!

88 equipes verkenden het Twentse landschap!

88 equipes, zoveel equipes heeft de Business Tour nog nooit mogen verwelkomen. Een prachtig deelnemersveld bestaande uit nieuwe rallytoppers tot doorgewinterde experts.

Het was een onvergetelijke ervaring…

De Quadrifoglio Alpi Giulie; wat was dit een waanzinnige rally... Avontuurlijke routes, uitzonderlijke locaties en hotels waar je wordt overgoten in...

Fast Gut Rally: de aftermovie & foto’s!

De 5-Jähriges Jubiläum editie was sehr gemütlich! De Happy Hardcore van DJ Paul Elstak vulde de Korenmarkt van Arnhem. Hiermee was de start van de Fast Gut Rally een feit!

Volg het laatste rally nieuws!