OPEN DE RALLY APP »

88 equipes verkenden het Twentse landschap!

Het was een onvergetelijke ervaring…

Fast Gut Rally: de aftermovie & foto’s!

De 5-Jähriges Jubiläum editie was sehr gemütlich! De Happy Hardcore van DJ Paul Elstak vulde de Korenmarkt van Arnhem. Hiermee was de start van de Fast Gut Rally een feit!

Jubileumeditie Fast Gut Rally

De Fast Gut Rally wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd. Dat is reden voor een feestje! Franz Fahrt heeft graag iedereen 'dabei', want deze editie mag je niet missen.

Waanzinnige Quadrifoglio editie op komst!

Met routes door sterk variërende gebieden van Oostenrijk, Slovenië en Italië. De Julische Alpen, ofwel Alpi Giulie, het podium voor de equipes van de Quadrifoglio Alpi Giulie!

Eerste ‘pijlen’ gelegd voor Miles of Mystery

Waar staan we met de Miles of Mystery in 2019 aan de start? Onze route uitzetters nemen u mee in hun laatste voorreisverslag...

Overnachten in een verborgen parel…

De Quadrifoglio Alpi Giulie brengt u daar, waar u nog nooit was...

Leer rallyrijden; doe mee aan de Try Out Rally!

Leer de basics van het rallyrijden met de Try Out Rally: theoretische rallyuitleg, flink inrijden, nadien evalueren compleet met uitgebreide lunch en borrel!

Twee bevriende rally’s binnenkort van start

De IJsselland Rally start op (28 en) 29 maart en de 8erhoek Classic Tour op 12 en 13 april. Uitdagende routes en een heleboel verschillende klassieke bolides! Aanmelden kan nog.

Lucky11: De vier luchtgekoelde modellen

Op 11 April verzamelt een groep Porsche 911 liefhebbers zich bij Early911s, de grootste Porsche-restaurateur van Duitsland...

Gouden blaadjes en pronkende bolides

De Barones en haar gasten hebben adellijk genoten

Volg het laatste rally nieuws!