OPEN DE RALLY APP »

Touren door het Groene Hart!

Deze rally’s staan u dit najaar te wachten…

Drive Through groot succes!

In deze bijzondere tijd introduceerden wij de Drive Through. Gezinnen touren door het landschap van Salland en Twente; met vele positieve reacties!

Ook leren rallyrijden?

Tijdens onze rally's zien wij het als een kunst om elke rallyrijder een fantastische ervaring te bieden. Wij gaan voor een onvergetelijke totaalbeleving! Het gerucht dat rallyrijden heel ingewikkeld is? Dat is niet waar, want rallyrijden valt heus te leren!

The Miles in Asturias & Galicia

Bent u klaar voor de aftermovie van de Miles of Mystery 2019? Bekijk 'm hier!

Stijlvol rallyrijden temidden van herfsttinten

Het was een buitengewoon gezellig rallyweekend tijdens de Barones de la Bolide. Met twee heerlijke overnachtingen en een prachtige route door Oost-Nederland, kwam een gezellige deelnemersgroep nader tot elkaar.

Feestend afsluiten in het hart van Porto

De deelnemers zijn aangekomen in Porto, de vierde en laatste ‘P’. Van parador, naar parador, naar parador, naar Porto. Hier sloten we af met de laatste P: Port!

Sturen richting Parador de Baiona

Vandaag rijden de deelnemers van de Miles of Mystery richting de kust en verkennen ze een andere streek van Spanje: Galicië. Achter elke bocht verschool een nieuw prachtig vergezicht...

Oneindig groen in Asturië

Dag 2, een dag vol avontuur en bijzondere locaties! De Miles of Mystery rijders hebben het groene Asturië verlaten om vervolgens door het prachtige Muniellos natuurreservaat te rijden!

Miles of Mystery 2019 is van start!

In alle vroegte zijn de deelnemers in Spaanse stijl ontvangen op Schiphol en zijn ze met de mystery jet vertrokken naar Asturias, oftewel Noord-Spanje.

Ride out: Rallykalender 2020!

In de luwte van alle hectiek van de Miles of Mystery weten wij de perfecte data voor onze rally's in 2020 te selecteren. U vindt ze in de rallykalender. Check it out!

Volg het laatste rally nieuws!