Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Ook leren rallyrijden?

Rally's Bcause helpt u graag!

Wilt u toch niet helemaal koud onze rally’s instappen? Neem dan deel aan onze Try Out Rally; het is de manier om het rallyrijden onder de knie te krijgen! Een gezellige leerzame rallydag met theoretische uitleg en een leuke route, compleet met lunch en afsluitende borrel!

Tijdens onze rally’s zien wij het als een kunst om elke rallyrijder een fantastische ervaring te bieden. Wij gaan voor een onvergetelijke totaalbeleving! Het gerucht dat rallyrijden heel ingewikkeld is? Dat is niet waar, want rallyrijden valt heus te leren! En wel met onze rallycursus. Bij een rally van Bcause wordt er altijd gereden in verschillende klassen. Zo is er voor ieder wat wils. Voor de ervaren rallyrijder bieden wij moeilijkere trajecten en de rallyrijder met geen tot weinig rallyervaring rijdt mee in de makkelijkste klasse. Mist u dan in de makkelijke klasse de mooiste wegen? Welnee, u komt er alleen op een makkelijkere manier!

Try Out Rally
Wij organiseren deze rallycursus vanuit een centrale plek in het land, waar u samenkomt met andere rallyliefhebbers. Alle deelnemers aan een Try Out Rally geven aan dat het een hele fijne en duidelijke manier is om jezelf tot de wereld van rally’s te introduceren. Het is meer dan een rallycursus! Bekijk de foto’s van onze laatste Try Out Rally voor een impressie en kijk voor meer inhoudelijke informatie op de webpagina!

Toch liever een privécursus?
Dat kan uiteraard ook. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u (en uw bijrijder) te introduceren in de wereld van het rallyrijden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Try Out Rally
Volg het laatste rally nieuws!
1