Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »
00
 
0
0
:
0
0
:
0
0

Gelukkig is meedoen bepaald geen straf

Barones de la Bolide weigeren zou bijna onhoffelijk zijn

De Barones weet hoe het hoort, the good life. Daarom nodigt zij u en uw klassieker (modern ook welkom) uit voor een compleet verzorgd weekend met een fraaie route, goed gezelschap en culinaire hoogstandjes op exclusieve locaties. De herfst kleurt de bomen goud, de dagen worden korter. Kortom, de natuur schakelt een versnelling lager. En wij…? Wij ook, maar dan om soepeltjes dat verstopte weggetje in te schieten. In de wetenschap dat we aan het einde van de rit ontspannen kunnen genieten van een heerlijk diner en twee luxe overnachtingen op één adellijke locatie.

Noot van de Barones:
“Mijn rally is geen women’s rally. Zowel man als vrouw is van ganser harte welkom!”

> Wat is rallyrijden en heb ik rally ervaring nodig?

 

 • The good life
 • Verzorgd tot in de puntjes
 • Chique & Klassiek
 • Adellijke herfstrally
 • 8e editie
 • 8 t/m 10 november 2024
 • reserveer uw plek

Gouden blaadjes

in het zonlicht

Tipje van de Barones

Tijdens de Barones de la Bolide geniet u van het mooie najaarsweer. Een prachtige rally voordat uw bolide de winterstalling in gaat. De Barones de la Bolide staat voor vallende blaadjes, knisperende haardvuren en tussenstops op adellijke locaties. Met een gezellige groep deelnemers sluiten we het rallyseizoen in stijl af!

Programma

Van 8 – 10 november geniet u van een prachtige route door Noord-Nederland! We verblijven twee nachten in vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. Een verscholen parel in het hart van Friesland. We touren twee dagen door een riante rally omgeving. Op zaterdag sluiten we af met een magnifiek diner bij de Heeren van Harinxma. Culinair genot op het hoogste niveau want dit restaurant is bekroond met een Michelinster.

Rijd mee in een van de vier klassen

De Barones nodigt u uit om in een van haar vier klassen* – Experienced, Basic, Tour of Leisure – mee te rijden. Maak in het aanmeldformulier uw keuze. Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van uw keuze, kunt u altijd contact met ons op nemen.

 • Experienced klasse (zeer ervaren): Kaartlezen is op hoog niveau, er wordt genavigeerd door middel van moeilijkere en variaties op kaartleessystemen.
 • Basic klasse (ervaren): Voor equipes met enige ervaring in het rallyrijden. Kaartlezen is op niveau, maar het is wel makkelijker navigeren doordat kaarten simpeler zijn ingetekend. Ook wordt er in deze klasse meer afgewisseld met makkelijkere systemen.
 • Tour klasse (instap): Voor equipes met weinig tot geen rallyervaring. Het kaartlezen is beperkt. Meer bol-pijl systemen en u wordt op de kaart geholpen met navigeren. Om op een relaxte wijze een mooie route van A naar B te rijden!
 • Leisure klasse (navigatie): Voor equipes met geen ervaring. Hierbij kunt u genieten van de mooie wegen zonder een routeboek. Zet uw navigatie aan, laad onze route en rijd relaxt van A naar B.

* Elke klasse moet tenminste 5 equipes bevatten. Is dit bij een van de klasses niet het geval, dan zal er een combinatie gemaakt worden.

Rally exclusive en automne

Réservez s.v.p.

Voordat uw klassieker gepoetst een welverdiende rust tegemoet gaat nog één keer lekker sturen tijdens de Barones de la Bolide. Een compleet verzorgd rallyweekend dat u niet mag missen!

Het inschrijfgeld is per equipe €3.050,- o.b.v. een tweepersoonskamer. Dit is inclusief twee overnachtingen, verzorging bij diverse stops, lunches en diners. Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening. De prijs is excl. btw en vrijwillige bijdrage voor de sMiles Foundation.

Er zijn 35 startnummers beschikbaar. Stel de Barones en vooral uzelf niet teleur en start uw deelname via de knop.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek

Hidden
Hidden

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Derby Rally
Rij ook mee met Monaco Experience
Volg het laatste rally nieuws!
1