Gelukkig is meedoen bepaald geen straf

Barones de la Bolide weigeren zou bijna onhoffelijk zijn

De Barones weet hoe het hoort, the good life. Daarom nodigt zij u en uw klassieker uit voor een compleet verzorgd weekend met een fraaie route, goed gezelschap en culinaire hoogstandjes op exclusieve locaties. De herfst kleurt de bomen goud, de dagen worden korter. Kortom, de natuur schakelt een versnelling lager. En wij…? Wij ook, maar dan om soepeltjes dat verstopte weggetje in te schieten. In de wetenschap dat we aan het einde van de rit ontspannen kunnen genieten van een heerlijk diner en twee luxe overnachtingen op één adellijke locatie.

  • The good life
  • Verzorgd tot in de puntjes
  • Chique & Klassiek
  • 2 dagen rijden in luxe
  • 2 t/m 4 november 2018
  • Countdown: 40 days left...
  • reserveer uw plek

Gouden blaadjes

in het zonlicht

Tipje van de Barones

Tijdens de Barones de la Bolide geniet u van het mooie najaarsweer. Een prachtige rally voordat uw bolide de winterstalling in gaat. De Barones de la Bolide rally staat voor vallende blaadjes, knisperende haardvuren en we verblijven twee nachten in hetzelfde hotel: Kasteel TerWorm. Hieronder vindt u het programma van de 2e editie van de Barones de la Bolide rally.

Vrijdag 2 november 2018
± 09.00 uur: Ontvangst deelnemers bij Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode

09.00 – 10.00 uur: Start Barones de la Bolide rally dag 1
De eerste dag van de Barones de la Bolide rally gaat van Sint-Oedenrode via de meest prachtige weggetjes en mooie stops naar Heerlen.

± 16.00 – 00.00 uur: Finish, diner en overnachting bij Kasteel TerWorm in Heerlen

Zaterdag 3 november 2018
08.30 – 10.00 uur: De Barones is vroeg uit de veren om een heerlijk ontbijt voor u te serveren

10.00 – 11.00 uur: Start Barones de la Bolide rally dag 2
Tijdens deze dag rijden we weer over de prachtige weggetjes in het mooie Zuiden van Nederland om vervolgens terug te keren naar het prachtige kasteel waar de Barones weer voor u gereed staat.

16.00 – 19.30 uur: Finish, diner en overnachting bij Kasteel TerWorm in Heerlen

Zondag 4 november 2018
De zondag kent geen tijd: U kunt heerlijk uitslapen, ontbijten en op eigen gelegenheid uw bolide weer huiswaarts sturen voor een fijne winterslaap.

Rally exclusive en automne

Réservez s.v.p.

Voordat uw klassieker gepoetst een welverdiende rust tegemoet gaat nog één keer lekker sturen tijdens de Barones de la Bolide. Een compleet verzorgd rallyweekend dat u niet mag missen!

Het inschrijfgeld is € 1.850,- per equipe o.b.v. een tweepersoonskamer. Dit is inclusief twee overnachtingen, verzorging bij diverse stops, lunches en diners. Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening. De prijs is excl. btw en vrijwillige bijdrage voor de sMiles Foundation.

Er zijn 30 startnummers beschikbaar. Stel de Barones en vooral u zelf niet teleur en start uw deelname via de knop. We nemen contact op om uw equipe definitief in te schrijven.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek
Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio Dolomiti
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met DomDomDom Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide

Volg het laatste rally nieuws!