Events Bcause Getaways Bcause
OPEN DE RALLY APP »

Gelukkig is meedoen bepaald geen straf

Barones de la Bolide weigeren zou bijna onhoffelijk zijn

Schrijf u in voor de najaarseditie! Deze voorjaarseditie is geweest.

Naar najaarseditie ❯

De Barones weet hoe het hoort, the good life. Daarom nodigt zij u en uw klassieker (modern ook welkom) uit voor een compleet verzorgd weekend met een fraaie route, goed gezelschap en culinaire hoogstandjes op exclusieve locaties. De lente kleurt de bomen groen, de dagen worden lager. Kortom, de natuur komt weer tot bloei. En wij…? Wij ook, maar dan om nauwkeurig de juiste verstopte weggetjes in te schieten. In de wetenschap dat we aan het einde van de rit ontspannen kunnen genieten van een heerlijk diner en twee luxe overnachtingen op één adellijke locatie.

Noot van de Barones:
“Mijn rally is geen women’s rally. Zowel man als vrouw is van ganser harte welkom!”

 

 • The good life
 • Verzorgd tot in de puntjes
 • Chique & Klassiek
 • Adellijke voorjaarsrally
 • 5e editie
 • 25 t/m 27 maart 2022
 • Countdown: 1 days left...
 • reserveer uw plek

Bloeiende blaadjes

in het zonlicht

Tipje van de Barones

Tijdens de Barones de la Bolide geniet u van het mooie voorjaarsweer. Een prachtige rally om het rallyseizoen mee te commenceren. De Barones de la Bolide voorjaarsrally staat voor bloeiende blaadjes, knisperende haardvuren en tussenstops op adellijke locaties.

Programma

Van 25 – 27 maart geniet u van een route door Gelderland, Noord-Brabant en langs de Belgische grens. De route start nabij Arnhem bij het prachtige Kasteel Doorwerth. Met één adellijke uitvalsbasis voor twee nachten: het bijzondere Hotel Mariënhage in het hart van Eindhoven. Dit elegante hotel is gevestigd in het voormalig klooster Mariënhage en vormt een geheel met de statige Augustijnenkerk. Aan het eind van beide rallydagen geniet u hier van uitgebreide diners, luxe faciliteiten en een heerlijke nachtrust.

Rijd mee in een van de drie klassen

De Barones nodigt u uit om in een van haar drie klassen* – Experienced, Basic of Tour – mee te rijden. Maak in het aanmeldformulier uw keuze. Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van uw keuze, kunt u altijd contact met ons op nemen.

 • Experienced klasse: De meest uitdagende klasse. Voor equipes met veel rallyervaring. Kaartlezen is op hoog niveau, er wordt genavigeerd door middel van moeilijkere en variaties op kaartleessystemen.
 • Basic klasse: De middenklasse. Voor equipes met enige ervaring in het rallyrijden. Kaartlezen is op niveau, maar het is wel makkelijker navigeren doordat kaarten simpeler zijn ingetekend. Ook wordt er in deze klasse meer afgewisseld met makkelijkere systemen.
 • Tour klasse: De instapklasse. Voor equipes met weinig tot geen rallyervaring. Het kaartlezen is beperkt. Meer bol-pijl systemen en u wordt op de kaart geholpen met navigeren. Om op een relaxte wijze een mooie route van A naar B te rijden!

* Elke klasse moet tenminste 5 equipes bevatten. Is dit bij een van de klasses niet het geval, dan zal er een combinatie gemaakt worden.

Rally exclusive en printemps

Réservez s.v.p.

Start het rallyseizoen met uw gepoetste klassieker tijdens de Barones de la Bolide. Een compleet verzorgd rallyweekend dat u niet mag missen!

Het inschrijfgeld is €1.850,- per equipe o.b.v. een tweepersoonskamer. Dit is inclusief twee overnachtingen, verzorging bij diverse stops, lunches en diners. Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening. De prijs is excl. btw en vrijwillige bijdrage voor de sMiles Foundation.

Er zijn 35 startnummers beschikbaar. Stel de Barones en vooral uzelf niet teleur en start uw deelname via de knop. We nemen contact op om uw equipe definitief in te schrijven.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Derby Rally

Volg het laatste rally nieuws!