Gelukkig is meedoen bepaald geen straf

Barones de la Bolide weigeren zou bijna onhoffelijk zijn

De Barones weet hoe het hoort, the good life. Daarom nodigt zij u en uw klassieker uit voor een compleet verzorgd weekend met een fraaie route, goed gezelschap en culinaire hoogstandjes op exclusieve locaties. De herfst kleurt de bomen goud, de dagen worden korter. Kortom, de natuur schakelt een versnelling lager. En wij…? Wij ook, maar dan om soepeltjes dat verstopte weggetje in te schieten. In de wetenschap dat we aan het einde van de rit ontspannen kunnen genieten van een heerlijk diner en een luxe overnachting.

  • The good life
  • Verzorgd tot in de puntjes
  • Chique & Klassiek
  • 2 dagen rijden in luxe
  • 2 t/m 4 november
  • Countdown: 192 days left...
  • reserveer uw plek

Gouden blaadjes

in het zonlicht

Zodra het programma voor de Barones de la Bolide 2018 van vrijdagmorgen 2 t/m zondagmorgen 4 november bekend is, zal deze hier worden gepubliceerd.

Rally exclusive en automne

Réservez s.v.p.

Voordat uw klassieker gepoetst een welverdiende rust tegemoet gaat nog één keer lekker sturen tijdens de Barones de la Bolide. Een compleet verzorgd rallyweekend dat u niet mag missen!

Het inschrijfgeld is € 1.850,- per equipe o.b.v. een tweepersoonskamer. Dit is inclusief twee overnachtingen, verzorging bij diverse stops, lunches en diners. Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening. De prijs is excl. btw en vrijwillige bijdrage voor de sMiles Foundation en conform de Reisbureauregeling.

Er zijn 30 startnummers beschikbaar. Stel de barones en vooral u zelf niet teleur en start uw deelname via de knop. We nemen contact op om uw equipe definitief in te schrijven.

Reserveer je plek
Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio Dolomiti
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met DomDomDom Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide

Volg het laatste rally nieuws!