Events Bcause Getaways Bcause
OPEN DE RALLY APP »

Gelukkig is meedoen bepaald geen straf

Barones de la Bolide weigeren zou bijna onhoffelijk zijn

Vanwege de huidige situatie rondom COVID-19, vindt de Barones de la Bolide 2020 plaats in het voorjaar van 2021. Rijdt u mee, dan staat u garant voor een stijlvolle start van ons rallyseizoen!

De Barones weet hoe het hoort, the good life. Daarom nodigt zij u en uw klassieker (modern ook welkom) uit voor een compleet verzorgd weekend met een fraaie route, goed gezelschap en culinaire hoogstandjes op exclusieve locaties. De herfst kleurt de bomen goud, de dagen worden korter. Kortom, de natuur schakelt een versnelling lager. En wij…? Wij ook, maar dan om soepeltjes dat verstopte weggetje in te schieten. In de wetenschap dat we aan het einde van de rit ontspannen kunnen genieten van een heerlijk diner en twee luxe overnachtingen op één adellijke locatie.

Noot van de Barones:
“Mijn rally is geen women’s rally. Zowel man als vrouw is van ganser harte welkom!”

 

 • Eenmalig in het voorjaar van 2021!
 • The good life
 • Verzorgd tot in de puntjes
 • Chique & Klassiek
 • Adellijke herfstrally
 • 4e editie
 • 26 t/m 28 maart 2021
 • Countdown: 63 days left...
 • reserveer uw plek

Gouden blaadjes

in het zonlicht

Tipje van de Barones

Vanwege de huidige situatie rondom COVID-19, vindt de Barones de la Bolide 2020 plaats in het voorjaar van 2021. Tijdens deze eenmalige voorjaarseditie van de Barones de la Bolide geniet u van het mooie voorjaarsweer. Een prachtige rally om het rallyseizoen in stijl te starten. De Barones de la Bolide staat voor bloeiende blaadjes, knisperende haardvuren en tussenstops op adellijke locaties.

Programma

Van 26-28 maart geniet u van een route door Gelderland, Noord-Brabant en langs de Belgische grens met één adellijke uitvalsbasis voor twee nachten: het bijzondere Hotel Mariënshage in het hart van Eindhoven. Dit elegante hotel is gevestigd in het voormalig klooster Mariënhage en vormt een geheel met de statige Augustijnenkerk. Aan het eind van beide rallydagen geniet u hier van uitgebreide diners, luxe faciliteiten en een heerlijke nachtrust.

Rijd mee in een van de drie klasses

De Barones nodigt u uit om in een van haar drie klasses* – Experienced, Basic of Tour – mee te rijden. Maak in het aanmeldformulier uw keuze. Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van uw keuze, kunt u altijd contact met ons op nemen.

 • Experienced klasse: De meest uitdagende klasse. Voor equipes met veel rallyervaring. Kaartlezen is op hoog niveau, er wordt genavigeerd door middel van moeilijkere en variaties op kaartleessystemen.
 • Basic klasse: De middenklasse. Voor equipes met enige ervaring in het rallyrijden. Kaartlezen is op niveau, maar het is wel makkelijker navigeren doordat kaarten simpeler zijn ingetekend. Ook wordt er in deze klasse meer afgewisseld met makkelijkere systemen.
 • Tour klasse: De instapklasse. Voor equipes met weinig tot geen rallyervaring. Het kaartlezen is beperkt. Meer bol-pijl systemen en u wordt op de kaart geholpen met navigeren. Om op een relaxte wijze een mooie route van A naar B te rijden!

* Elke klasse moet tenminste 5 equipes bevatten. Is dit bij een van de klasses niet het geval, dan zal er een combinatie gemaakt worden.

Rally exclusive en automne

Réservez s.v.p.

Voordat uw klassieker gepoetst een welverdiende rust tegemoet gaat nog één keer lekker sturen tijdens de Barones de la Bolide. Een compleet verzorgd rallyweekend dat u niet mag missen!

Het inschrijfgeld is €1.850,- per equipe o.b.v. een tweepersoonskamer. Dit is inclusief twee overnachtingen, verzorging bij diverse stops, lunches en diners. Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening. De prijs is excl. btw en vrijwillige bijdrage voor de sMiles Foundation.

Er zijn 35 startnummers beschikbaar. Stel de Barones en vooral uzelf niet teleur en start uw deelname via de knop. We nemen contact op om uw equipe definitief in te schrijven.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek

Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Drive Through

Volg het laatste rally nieuws!