OPEN DE RALLY APP »

Business is vandaag bijzaak

De Business Tour winnen is prestige voor het leven

Gas op de plank! De Business Tour is een echte tourrally waarbij ondernemers laten zien zowel bedreven als gedreven te zijn. Is het niet in hun rallywagen, dan wel in het uitbreiden van hun zakennetwerk tijdens de stops. In een titanenstrijd tussen de equipes in het idyllische Oost-Nederlandse landschap komt het er op aan: wie pakt de titel en wie haalt het meest uit zijn bolide?

  • Twentse Tourrally
  • Titanenstrijd
  • Ondernemend rijden
  • 1 dag
  • 15e editie
  • 11 september 2020
  • Countdown: 33 days left...
  • reserveer uw plek

Tactische rijders...

spelen het strategisch

Gedreven en bedreven

Flink netwerken, andere rallyliefhebbers ontmoeten en genieten van het spelletje. Dat zijn de uitgangspunten van de Business Tour. Equipes rijden een prachtige route door Oost-Nederland, verdeeld over 3 klasses: de gemakkelijke Tour klasse voor nieuwelingen, de Basic klasse voor equipes met enige rallyervaring en de Experienced klasse voor de ervaren rallyrijders! Onderweg doen zij uitdagende testlocaties aan en genieten zij op unieke locaties met culinaire verzorging op sterrenniveau!

 

Programma

Dit jaar weer een spetterende editie van vliegbasis Teuge naar vliegbasis Twenthe met als thema…”Frank ziet ze vliegen”. Op vrijdag 11 september worden de equipes rond 08:30 uur verwacht op Vliegveld Teuge! Hier zal het welkomstwoordje en een korte rally-uitleg onder het genot van koffie, thee en lekkere broodjes plaatsvinden. Vervolgens zullen de prachtige bolides onder de startboog doorschieten! We rijden een route door het glooiende landschap van de Achterhoek en Twente en doen verschillende bijzondere tussenstops aan zoals de lunch bij Landgoed Woodbrooke, te Barchem. Het finalemoment vindt plaats bij Vliegveld Twenthe, hier staat de equipes een laatste uitdaging te wachten. We sluiten hier tevens de rally af met een uitstekend diner op een unieke plek!

Partners

Partner worden van de Business Tour? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

 

Gas op de plank

Haal het meest uit uw bolide

De mooiste en slechtst vindbare weggetjes van Oost-Nederland en de prachtigste uitzichten. Even flink gas geven tijdens een slalom op een afgelegen terrein en genieten van diverse stops en een heerlijke lunch. Verdwalen in een gebied dat je eigenlijk behoort te kennen. En als kers op de taart een culinaire finish op een verrassende locatie... een dag die u niet snel zult vergeten.

U heeft een volledig verzorgde dag, inclusief startbewijs, uitdagende rallyroute, goede verzorging tijdens ochtendstop, lunch, middagstop en diner voor € 750,- per equipe, exclusief btw en vrijwillige bijdrage voor de sMiles Foundation).

Dus... wilt u samen met uw collega, partner, vriend(in) of goede relatie deelnemen aan deze uitdagende rally? Druk dan op start. We nemen contact op om uw equipe definitief in te schrijven.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek

Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Drive Through

Volg het laatste rally nieuws!