OPEN DE RALLY APP »

Business is vandaag bijzaak

De Business Tour winnen is prestige voor het leven

Gas op de plank! De Business Tour is een echte tourrally waarbij ondernemers laten zien zowel bedreven als gedreven te zijn. Is het niet in hun rallywagen, dan wel in het uitbreiden van hun zakennetwerk tijdens de stops. In een titanenstrijd tussen ongeveer 70 equipes in het idyllische Oost-Nederlandse landschap komt het er op aan: wie pakt de titel en wie haalt het meest uit zijn bolide?

  • Twentse Tourrally
  • Titanenstrijd
  • Ondernemend rijden
  • 1 dag, 70 equipes
  • 14e editie
  • 4 juli 2019
  • Countdown: 42 days left...
  • reserveer uw plek

Tactische rijders...

spelen het strategisch

Gedreven en bedreven

Flink netwerken, andere rallyliefhebbers ontmoeten en genieten van het spelletje. Dat zijn de uitgangspunten van de Business Tour. En van het laatste punt was zeker sprake tijdens deze zonnige dertiende editie! De deelnemers werden flink op de proef gesteld. Twee uitdagende tests, twee regularity’s en de ondertussen op zoek naar de kleinste weggetjes van Duitsland…

 

Programma

De startlocatie van de Business Tour is bij de Woeste Wieven op Erve Bonkert in de buurt van Diepenheim! Hier schieten de equipes in een mysterieuze setting onder de startboog door rond 8:30… De equipes touren vanaf de start door het glooiende Twentse landschap; een prachtig en uitdagend rallygebied! Onderweg zijn er twee culinaire tussenstops bij de Nieuwe Garage en Othmar Bier en rijden we een test op de landingsbaan van Vliegveld Twente! Er is dus genoeg uitdaging voor zowel bestuurder als navigator! Aan het einde van de route komen we aan bij Hoeve de Haar in Ambt Delden. Hier sluiten we de 14e editie van de Business Tour af met een diner op sterrenniveau!

Een mystiek thema…

Dit jaar heeft de Business Tour een mystiek thema; het thema van de Witte Wieven… Het gerucht gaat dat de Witte Wieven weer zijn actief zijn in de regio… zij kleden de rally daarom in een mysterieuze stijl aan… Wees voorbereid voor de Business Tour: editie Witte Wieven!

Partners

Gas op de plank

Haal het meest uit uw bolide

De mooiste en slechtst vindbare weggetjes van Oost-Nederland en de prachtigste uitzichten. Even flink gas geven tijdens een slalom op een afgelegen terrein en genieten van diverse stops en een heerlijke lunch. Verdwalen in een gebied dat je eigenlijk behoort te kennen. En als kers op de taart een culinaire finish op een verrassende locatie... een dag die u niet snel zult vergeten.

U heeft een volledig verzorgde dag, inclusief startbewijs, uitdagende rallyroute, goede verzorging tijdens ochtendstop, lunch, middagstop en diner voor € 700,- per equipe, exclusief btw en vrijwillige bijdrage voor de sMiles Foundation).

Er zijn 80 startnummers beschikbaar. Dus... wilt u samen met uw collega, partner, vriend(in) of goede relatie deelnemen aan deze uitdagende rally? Druk dan op start. We nemen contact op om uw equipe definitief in te schrijven.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek
Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11

Volg het laatste rally nieuws!