Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »
00
 
0
0
:
0
0
:
0
0

Business is vandaag bijzaak

De Business Tour winnen is prestige voor het leven

De Business Tour is een echte tourrally waarbij ondernemers laten zien zowel bedreven als gedreven te zijn. Is het niet in hun rallywagen, dan wel in het uitbreiden van hun zakennetwerk tijdens de stops. In een titanenstrijd tussen de equipes in het idyllische Oost-Nederlandse landschap komt het er op aan: wie pakt de titel en wie haalt het meest uit zijn bolide?

> Wat is rallyrijden en heb ik rally ervaring nodig?

  • Titanenstrijd
  • Ondernemend rijden
  • 1 dag
  • 19e editie
  • Thema n.t.b.
  • 27 juni 2024
  • reserveer uw plek

Tactische rijders...

spelen het strategisch

Gedreven en bedreven

Flink netwerken, andere rallyliefhebbers ontmoeten en genieten van het spelletje. Dat zijn de uitgangspunten van de Business Tour. Equipes rijden een prachtige route door Oost-Nederland, verdeeld over 4 klasses: de Leisure klasse is op navigatie zonder competitie, de gemakkelijke Tour klasse voor nieuwelingen, de Basic klasse voor equipes met enige rallyervaring en de Experienced klasse voor de ervaren rallyrijders! Onderweg doen zij uitdagende testlocaties aan en genieten zij op unieke locaties met culinaire verzorging op sterrenniveau!

Programma

De altijd zonnige Business Tour gaat in de ochtend van start op donderdag 27 juni 2024 met weer een nieuw thema! Het startschot klinkt ergens in Oost-Nederland. Vanaf deze startlocatie sturen we door de het mooie Oosten en langs bijzondere tussenstops. Hier is alle tijd om culinair te genieten en goede gesprekken met collega-rallyrijders aan te gaan! Het rallyspel verbind… en bewindt! – Althans, het stuur; want onderweg vinden er altijd enkele behendigheidstestjes plaats! Het eindstation van deze gedreven rallydag is ergens in Oost-Nederland. Hier genieten we van een uitgebreid diner met aansluitend de prijsuitreiking!

Partners

Partner worden van de Business Tour? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Gas op de plank

Haal het meest uit uw bolide

De mooiste en slechtst vindbare weggetjes van Nederland en de prachtigste uitzichten. Even flink gas geven tijdens een slalom op een afgelegen terrein en genieten van diverse stops en een heerlijke lunch. Verdwalen in een gebied dat je eigenlijk behoort te kennen. En als kers op de taart een culinaire finish op een verrassende locatie... een dag die u niet snel zult vergeten.

U heeft een volledig verzorgde dag, inclusief startbewijs, uitdagende rallyroute, goede verzorging tijdens ochtendstop, lunch, middagstop en diner voor € 795,- per equipe, exclusief btw en vrijwillige bijdrage voor de sMiles Foundation).

Dus... wilt u samen met uw collega, partner, vriend(in) of goede relatie deelnemen aan deze uitdagende rally? Druk dan op start. We nemen contact op om uw equipe definitief in te schrijven.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek

Hidden
Hidden

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Derby Rally
Rij ook mee met Monaco Experience

Volg het laatste rally nieuws!