OPEN DE RALLY APP »

Het meeste is al voorspelbaar genoeg

Mysterieuzer dan de Miles of Mystery wordt het niet

Vijfdaags rally mysterie

Pas kort voor de dag van vertrek, hoort u waar u de komende vijf dagen wordt uitgedaagd. Met recht is dit de Miles of Mystery. Dit jaar gaan we niet vliegen, maar rijdt u zelf naar de startlocatie. Op maandag 21 september ontvangt u van ons een coördinaat. Dit is dé locatie waar u op dinsdagavond arriveert, hier wordt dit legendarische 5-daagse rallyavontuur geopend met een grandioos diner! Waar dit precies gaat zijn? Dat mogen we nog niet zeggen… De afgelopen jaren stonden we in Portugal, Griekenland, Engeland… Ook kan het gebeuren dat u in vijf dagen meerdere landen doorkruist. Een uitdaging voor controlfreaks? Jazeker, u zult maar niet weten waar u naartoe gaat.. of waar u de volgende dag gaat rijden. Maar wij verstaan de kunst om u te laten genieten van het onbekende. De grootste controlfreak… dat zijn we namelijk zélf.

 

  • Destination unknown
  • 60% classic, 40% modern
  • Limited access
  • 12e editie
  • 22 t/m 27 september 2020
  • Dinsdagavond t/m zondagochtend
  • Countdown: 66 days left...
  • reserveer uw plek

De rally voor thrillseekers

... die koersen op het neusje van de zalm

Fenomenale uitzichten

U wilt eerst wat meer weten voordat u zich aanmeldt? Vooruit, we lichten een tipje van de sluier op. Slapen in een pittoresk kasteel of een oud landgoed, lunchen in een wereldstad of juist een klein verstopt dorpje, te midden van fenomenale uitzichten zoeken naar dat ene kleine weggetje of driften op een circuit. Kortom, vijf dagen volledig opgaan in een compleet verzorgd rallyspektakel.

Partners

Partner worden van de Miles of Mystery? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

 

Mysterieus tot in de laatste bocht

Aanmelden en nagelbijten

Een volledig verzorgd avontuur betekent dat álles voor u wordt geregeld. Dat betekent wél een kleine oefening in het loslaten. Kunt u dit mysterie handelen? De overnachtingen, ontbijt, lunches en diners... dat verzorgen wij. Net als de consumpties tijdens aperitief en diner. Dit jaar is de Miles net even anders... Door covid-19 zijn wij creatief aan de slag gegaan om het dit jaar net iets anders te organiseren, omdat we merken dat velen er (nog) niet aan toe zijn om het vliegtuig in te stappen. Wat houdt dit in? Niet vliegen, een diner en een overnachting extra en het optioneel aanbieden van transport voor de rallyauto (en de reisauto van start naar finish)!

Het inschrijfgeld bedraagt € 7.250,- per equipe. Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde, behalve overige consumpties, optioneel transport en de brandstof voor uw auto. Excl. vrijwillige bijdrage sMiles Foundation. Daarnaast valt dit onder de Reisbureauregeling, waardoor een deel onbelast is en een deel wordt vermeerderd met btw). Uw inschrijving is definitief na aanbetaling en/of ontvangst van het inschrijfformulier. Vanaf dat moment nemen wij de regie over en kunt u zich overgeven aan de Miles.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek

Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Drive Through

Volg het laatste rally nieuws!