Events Bcause Getaways Bcause
OPEN DE RALLY APP »

Het meeste is al voorspelbaar genoeg

Mysterieuzer dan de Miles of Mystery wordt het niet

Vijfdaags rally mysterie

Pas op de dag van vertrek, hoort u waar u de komende vijf dagen wordt uitgedaagd. Met recht is dit de Miles of Mystery. Uw auto bevindt zich dan al op de startplek, bijvoorbeeld in Griekenland of Portugal. Ook kan het gebeuren dat u in vijf dagen meerdere landen doorkruist. Een uitdaging voor controlfreaks? Jazeker, je zult maar niet weten waar je naartoe gaat.. of waar je de volgende dag gaat rijden. Maar wij verstaan de kunst om u te laten genieten van het onbekende. De grootste controlfreak… dat zijn we namelijk zélf.

 

  • Destination unknown
  • 60% classic, 40% modern
  • Limited access
  • 14e editie
  • 22 - 26 september 2021
  • Countdown: 325 days left...
  • reserveer uw plek

De rally voor thrillseekers

... die koersen op het neusje van de zalm

Fenomenale uitzichten

U wilt eerst wat meer weten voordat u zich aanmeldt? Vooruit, we lichten een tipje van de sluier op. Slapen in een pittoresk kasteel of een oud landgoed, lunchen in een wereldstad of juist een klein verstopt dorpje, te midden van fenomenale uitzichten zoeken naar dat ene kleine weggetje of driften op een circuit. Kortom, vijf dagen volledig opgaan in een compleet verzorgd rallyspektakel.

Partners

 

 

Mysterieus tot in de laatste bocht

Aanmelden en nagelbijten

Een volledig verzorgd avontuur betekent dat álles voor u wordt geregeld. Dat betekent wél een kleine oefening in het loslaten. Kunt u dit mysterie handelen? Het transport, de vlucht, overnachtingen, ontbijt, lunches en diners... dat verzorgen wij. Net als de consumpties tijdens aperitief en diner.

Het inschrijfgeld bedraagt € 8.500,- per equipe. Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. Excl. vrijwillige bijdrage sMiles Foundation. Daarnaast valt dit onder de Reisbureauregeling, waardoor een deel onbelast is en een deel wordt vermeerderd met btw). Uw inschrijving is definitief na aanbetaling en/of ontvangst van het inschrijfformulier. Vanaf dat moment nemen wij de regie over en kunt u zich overgeven aan de Miles.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek

Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Drive Through

Volg het laatste rally nieuws!