Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »
00
 
0
0
:
0
0
:
0
0

Gaat het navigeren soms wat stroef? Geen zorgen...

Rallyrijden valt écht te leren

De Try Out Rally is dé manier om het rallyrijden onder de knie te krijgen: theoretische uitleg, flink inrijden, nadien evalueren, rallyliefhebbers ontmoeten en uiteraard genieten van het spelletje. Na het ontvangst krijgt u een theoretische uitleg van een van onze route-experts. Daarna is het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen middels een leuke route door het buitengebied! Na de finish wordt de route geëvalueerd om het de volgende keer nog beter te doen. Dit alles geheel verzorgd met een lunch en afsluitende borrel.

De Try Out Rally is uiteraard bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben in het rallyrijden. Maar of u nu een ervaren rallyrijder bent of juist helemaal nieuw: iedereen is welkom bij de Try Out Rally. Zet uw concentratie alvast op scherp, verhoog uw skills of maak kennis met het rallyrijden!

  • Kennis maken met Rally's Bcause
  • Theoretische uitleg vooraf
  • Leerzame route
  • Nadien route evalueren
  • Een volledig verzorgde, leerzame rallydag!
  • Voorjaar 2025
  • reserveer uw plek

Onverstoord luisteren

Onverschrokken navigeren

Het globale programma

Het programma van de Try Out Rally er als volgt uit:

– 10.00 uur:   ontvangst
– 10.30 uur:   theoretische uitleg
– 12.00 uur:   lunch
– 13.00 uur:   rally rijden
– 15.00 uur:   finish
– 16.00 uur:   afsluitende borrel met uitleg over gereden route
– 17.00 uur:   einde

Niet zomaar een rallycursus

Meld u nu aan!

Het inschrijfgeld bedraagt € 275,- per equipe exclusief btw.

Als u zich al definitief heeft ingeschreven voor één van onze meerdaagse rally's in het aankomende rallyseizoen èn u of uw bijrijder heeft nog niet eerder deelgenomen aan een van onze rally's, dan is deelname aan één Try Out Rally kosteloos! Hebben u en uw bijrijder zich ingeschreven, maar al wel een keer deelgenomen aan onze rally's dan bedraagt het inschrijfgeld € 110,- per equipe. Als u en uw bijrijder zich nog niet in hebben ingeschreven voor een van onze meerdaagse rally's, maar na afloop van deelname aan de Try Out Rally zich alsnog inschrijven, dan wordt er €110,- in mindering gebracht op het inschrijfgeld.

Als u zich al definitief heeft ingeschreven voor de Business Tour in het aankomende rallyseizoen èn u of uw bijrijder hebben nog niet eerder deelgenomen aan een van onze rally's dan bedraagt deelname één Try Out Rally € 220,- per equipe. Schrijft u zich na afloop van deelname aan de Try Out Rally in voor de Business Tour, dan wordt er € 55,- in mindering gebracht op het inschrijfgeld. Deze korting kan voor maximaal één rally verrekend worden.

Geïnteresseerd maar heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via +31 85 773 6006 of info@rallysbcause.nl

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek

Hidden
Hidden

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Historic GP Monaco
Volg het laatste rally nieuws!
1