OPEN DE RALLY APP »
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11

Rallykalender 2019

Fast Gut Rally

23 - 26 mei 2019
Vastgoedprofessionals weten het zeker:

De ongelooflijke Franz Fahrt is uw tourhost tijdens deze meerdaagse rally voor onder andere vastgoedprofessionals. De rally waar bijna alles goed gaat...

Quadrifoglio

5 - 9 juni 2019
Klavertjes 4 brengen geluk

Ervaar la dolce vita tijdens de Quadrifoglio. Vanuit één 5-sterrenlocatie rijden we elke dag een blad van het klavertje. Vier dagen ultiem genieten van adembenemende uitzichten en uitdagende bergpassen.

Business Tour

4 juli 2019
Business is vandaag bijzaak

Gas op de plank! De Business Tour is een echte tourrally waarbij ondernemers laten zien zowel bedreven als gedreven te zijn.

Miles of Mystery

25 - 29 sept 2019
Het meeste is al voorspelbaar genoeg

Een vijfdaags rally mysterie. Pas als u op het vliegveld staat, hoort u waar u de komende vijf dagen wordt uitgedaagd. Met recht is dit de Miles of Mystery.

Barones de la Bolide

1 - 3 nov 2019
Gelukkig is meedoen bepaald geen straf

Tijdens de Barones de la Bolide geniet u van het mooie najaarsweer. Een prachtige rally voordat uw bolide de winterstalling in gaat. De Barones de la Bolide rally staat voor vallende blaadjes, knisperende haardvuren en tussenstops op adellijke locaties.

Lucky11

April 2020
Dé Porsche 911 Rally

Een iconische auto verdient een iconische rally. Daarom trekken wij voor de Porsche 911 alle registers open en introduceren we Lucky11. Want rijden in een Porsche 911 is toch puur geluk?

Volg het laatste rally nieuws!