OPEN DE RALLY APP »
Rij ook mee met Drive Through
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Business Tour

Rallykalender Rally’s Bcause

Drive Through

Touren wanneer u wilt!
Geniet van een prachtige route met onderweg drive-by stops:

Even een dagje uit met uw partner en/of kids? Rijd de Drive Through! Deze tour is op elke dag in te plannen. Heerlijk touren met onderweg stops langs lokale producenten!

Miles of Mystery

22 - 27 sept 2020
Het meeste is al voorspelbaar genoeg

Een vijfdaags rally mysterie. Pas op de dag van vertrek, hoort u waar u de komende vijf dagen wordt uitgedaagd. Met recht is dit de Miles of Mystery.

Fast Gut Rally

8 - 11 okt 2020
Vastgoedprofessionals weten het zeker:

De ongelooflijke Franz Fahrt is uw tourhost tijdens deze meerdaagse rally voor onder andere vastgoedprofessionals. De rally waar bijna alles goed gaat...

Barones de la Bolide

6 - 8 nov 2020
Gelukkig is meedoen bepaald geen straf

Tijdens de Barones de la Bolide geniet u van het mooie najaarsweer. Een prachtige rally voordat uw bolide de winterstalling in gaat. De Barones de la Bolide rally staat voor vallende blaadjes, knisperende haardvuren en tussenstops op adellijke locaties.

Lucky11

14 - 18 april 2021
Dé Porsche 911 Rally

Een iconische auto verdient een iconische rally. Daarom trekken wij voor de Porsche 911 alle registers open en introduceren we Lucky11. Want rijden in een Porsche 911 is toch puur geluk?

Quadrifoglio

19 - 24 mei 2021
Klavertjes 4 brengen geluk

Ervaar la dolce vita tijdens de Quadrifoglio. Vanuit één 5-sterrenlocatie rijden we elke dag een blad van het klavertje. Vier dagen ultiem genieten van adembenemende uitzichten en uitdagende bergpassen.

Business Tour

1 juli 2021
Business is vandaag bijzaak

Gas op de plank! De Business Tour is een echte tourrally waarbij ondernemers laten zien zowel bedreven als gedreven te zijn.

Volg het laatste rally nieuws!