OPEN DE RALLY APP »

Over Rally’s Bcause

Rallyliefhebbers weten het: het kan er heet aan toe gaan in de auto. De navigator is de baas, maar heeft niet het stuur in de hand… Dat maakt het spel zo mooi. Én de relatie sterker. Veel van onze deelnemers zijn ondernemer en weten als geen ander hoe dat werkt. Relaties met klanten zijn goud waard.

Serious fun: rijden voor een goed doel

Onze rally’s bieden u de mogelijkheid om de band met uw relaties te versterken. Maar dat is voor ons niet genoeg. Wij staan ook voor maatschappelijke betrokkenheid. Na 9 jaar vele euro’s bij elkaar te hebben gereden voor diverse goede doelen, hebben een aantal van onze deelnemers in 2017 een foundation opgericht: de sMiles Foundation. Deze foundation organiseert jaarlijks meerdere events, speciaal voor kinderen voor wie geluk of gezondheid niet vanzelfsprekend is. Als deelnemer aan onze rally’s zet u zich met de sMiles Foundation in om die kinderen de dag van hun leven en een geweldige sMile te bezorgen. Wij dragen de foundation een warm hart toe.

Uw eigen evenement

We organiseren niet alleen rally’s. Bcause past haar kennis, expertise en passie toe op events in al haar verschijningsvormen. Van personeelsfeesten, incentives, teambuilding tot aan maatschappelijke beurzen. Events in allerlei vormen voor uiteenlopende bedrijven en stichtingen. Het team van Bcause staat voor u klaar wanneer het gaat om het organiseren van relatie- en personeelsevenementen op hoog niveau. We waarschuwen u wel van te voren: laat u eenmaal een relatie- of personeelsevent door Bcause organiseren, is de kans groot dat enthousiasme van uw klanten of medewerkers jaarlijks terugkeert.

Volg het laatste rally nieuws!