Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Eigen rally of bedrijfsuitje met de auto

Altijd al een gaaf en uniek bedrijfsuitje of eigen rally willen organiseren. Bij Bcause denken we graag met u mee! Al jarenlang organiseren wij onze eigen rally’s & events waarbij alles van A tot Z is verzorgd. Een middag touren met uw relaties, klanten of personeel tot meerdere dagen rallyrijden met vrienden in Italië, wij regelen het. Samen gaan we voor een onvergetelijke ervaring.
> Bekijk klanten die u voor gingen!

Eigen rally aanvragen

Vul het formulier in met uw aanvraag en wij zullen met u de mogelijkheden bespreken. Indien u liever zelf belt of mailt kan dat ook:

+31 (0)85 – 773 6006
info@rallysbcause.nl

Bedrijfsuitje met klantrally voor AppMachine

De mooiste routes tijdens uw eigen rally of bedrijfsrally

Alles begint bij de route met een flinke dosis beleving. Wij zijn actief in heel Europa en met name in Nederland. Hierdoor kennen we de mooiste wegen en unieke locaties. We hebben een groot aantal routes uitgestippeld van makkelijk tot moeilijk, eigen auto tot gehuurde oldtimer, Spanje tot Noorwegen, ijscocar tot culinair sterrenrestaurant, middag tot week en ga zo maar door. De meeste routes kunnen gelijk voor uw rally worden ingezet of moeten nog deels op maat gemaakt worden. Wilt u toch nog even met de rally langs het hoofdkantoor of uw favoriete restaurant is dat uiteraard allemaal mogelijk.

Gepersonaliseerd in stijl

Het leuke aan uw eigen rally of bedrijfsuitje is dat het gepersonaliseerd wordt. De routeboeken worden in uw huisstijl opgemaakt net als eventuele extra gewenste middelen zoals deurstickers, beachflags of startboog banners. Wij hebben alle kunde in huis om er voor te zorgen dat uw rally geheel in stijl zal zijn. Uw eigen rally met de uitstraling van uw organisatie; een geweldige beleving voor u en uw deelnemers.

Bedrijven en klanten die u voor gingen

logo Bcause

Rally’s en Events Bcause

De afgelopen 15 jaar hebben wij duizenden rallyrijders mogen verwelkomen bij onze eigen rally’s. Eendaags en meerdaags in zowel binnen- als buitenland zoals bijvoorbeeld de Miles of Mystery. Ook organiseren wij als Events Bcause al jaren lang rally’s en andere events in opdracht van klanten. Alles op maat, conform de wensen van de klant en meer.

Volg het laatste rally nieuws!
1