OPEN DE RALLY APP »

Dé Porsche 911 Rally

Een iconische rally voor een iconische auto...

Een iconische auto verdient een iconische rally. Daarom trekken wij voor de Porsche 911 alle registers open en introduceren we Lucky11. Want rijden in een Porsche 911 is toch puur geluk? En om het nog een tikje iconischer te maken, strijden we in teams en geldt deelname uitsluitend voor luchtgekoelde modellen.

De juiste plek voor een Porsche-rally? Precies, Duitsland! Ons startpunt ligt nabij Dortmund, waarna we via Hannover richting Noord-Duitsland trekken. Een echte teamchallenge, waarbij plek is voor maximaal 11 teams (44 deelnemende equipes). Een avontuurlijke rally – vol tests, schitterende stuurmanswegen & pitstops op hoog niveau.

Niemand minder dan ‘Sterrenkok’ Lars van Galen van het met een Michelinster bekroonde restaurant Hotel ’t Lansink uit Hengelo verzorgt dagelijks de culinaire omlijsting!

 

  • Vier modellen per team
  • Uitsluitend luchtgekoeld
  • Modellen Porsche 911F, 911 G, 964, 993
  • 1e editie
  • April 2020
  • Countdown: 329 days left...
  • reserveer uw plek

Vier modellen per team

Uitsluitend luchtgekoeld

Tijdens de Lucky11 strijden de equipes in teams van 4 tegen elkaar. Elk team dient te bestaan uit 4 luchtgekoelde Porsches, ongeacht in welke samenstelling. ‘The older the better’, de combi van de oudste modellen levert de meeste bonus op. Echter, als een team bestaat uit ‘the perfect match’ (de 4 verschillende typen samen, te weten 911F, 911G, 964 en 993) levert dit maximale bonuspunten op! Maar laat je niet gek maken, keep it cool, it’s just a bonus, de echte punten worden natuurlijk tijdens de rally verdiend!

Schrijf u in en maak uw team aan ons bekend. Individueel inschrijven mag ook, dan zorgen wij voor een match met andere Porsche bezitters!

 

Teamdashboard & Teamchallenge

Teamdashboard
Op het teamdashboard ziet u welke teams zich al hebben ingeschreven! Voor welke iconische teamkleur gaat u?

Teamchallenge
Bij Lucky11 draait het om de individuele kwaliteiten van elke equipe, gecombineerd met de teamscores.
Bij deze echte rijders rally, wordt er gereden in 1 klassement. Uitdagend voor de meer ervaren equipes en haalbaar voor de equipes met minder rally kilometers op de teller.

Elke equipe rijdt zijn eigen route, op hoofdlijnen gelijk voor iedereen, maar op diverse momenten in de dag niet. Klakkeloos letters doorgeven heeft zeker geen zin, maar overleg is toegestaan, het is immers een teamchallenge. Teamgenoten zullen niet direct na elkaar starten maar verder uit elkaar.
Overleggen mag dus, maar de klok tikt door. Op tijd finishen levert een aantrekkelijke bonustijd op die van invloed zal zijn op het klassement! Choose wisely… 

Dagelijks kan elk team het slechtste resultaat van een equipe laten vervallen. Is een navigator iets minder ervaren? Geen punt, de lol zal er niet minder om zijn en het resultaat dus wellicht ook niet!

Dagelijks is er een prijs voor het beste team en voor de beste individuele equipe. Het gemiddeld best scorende team wordt na 3 dagen rally rijden ook de overall winnaar van de Lucky11 Rally!

Programma

Onderstaand is een globaal programma voor 2020, deze is in hoofdlijnen correct.

Woensdagavond:
– Vanaf ca 20.00 uur worden alle teams ontvangen. In Duitse Porsche sferen worden alle teams in het lokale Brauhaus van Gräfrath, “Klosterbräu“, gepresenteerd onder het genot van de nodige biertjes.

Donderdag:
– Start van de rally in Wuppertal tussen enkele honderden Porsches bij de grootste Porsche restaurateur van Duitsland: Early911s. Door het glooiende Duitse landschap op weg naar het Sauerland en uiteindelijk de finish in het Oversum Vital Resort in Winterberg, een architectonisch hoogstandje.

Vrijdag:
– Het bergachtige landschap van het Sauerland wordt ingewisseld voor het bij velen niet zo bekende landschap van Midden en Noord Duitsland. Een zeer uitdagend en mooi rallygebied! Tussenstop is in de middag bij het sprookjesachtige ‘Schloss Marienburg‘, bij helder weer al vanaf verre te zien bovenop de berg. Uiteindelijk wordt er gefinisht bij Sheraton Pelikan te Hannover, tijd voor ontspanning, rally verhalen en bier.

Zaterdag:
– De laatste rallydag voert langs de ‘Lüneburger Heide’ met een lunchstop op een sprookjesachtige plek, ‘Iserhatsche‘ (een must see en jammer dat we hier maar 45 min hebben), alvorens de rally eindigt in de havenstad Hamburg, de op een na grootste stad van Duitsland met de grootste Porsche dichtheid van het land. Onderweg nog een bezoek aan een bijzondere Porsche liefhebber met een collectie die nog vele malen bijzonderder is! Wees voorbereid… Pal tegenover ‘die Hauptbahnhof’ bevindt zicht ons laatste hotel, het statige Hilton Hotel Reichshof. Uiteraard sluiten we op passende wijze af op een bijzondere locatie die alles met auto’s te maken heeft…

Zondag:
– Na een gezellige afsluitende avond met prijsuitreiking, uitslapen en ontbijt keert een ieder huiswaarts.

Luck is a mindset

Partners

 

Driving a lifestyle

Ben jij een lucky one?

Een exclusieve ervaring, die bol staat van Porsche, competitie én vermaak. Want als er in Duitsland een excentrieke chirurg rondloopt die Porsches ombouwt tot terreinwagens of er ergens in een schuur een vierwielaangedreven formule 1 Porsche verscholen staat, weten wij die te vinden. Bent u straks een van die lucky ones die dit mee mag maken?

Wacht niet langer, stap in uw luchtgekoelde Porsche en doe mee! Stel uw eigen team samen of laat het aan ons over. Het inschrijfgeld is €4.911,- per equipe o.b.v. een tweepersoonskamer. Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. De prijs is excl. BTW en vrijwillige bijdrage sMiles Foundation.

Bij de Lucky11 teamchallenge streven we ernaar per team vier unieke luchtgekoelde modellen op de weg te krijgen. Een team die deze modellen bij elkaar brengt, ontvangt een bonus of vrijstelling en begint met een prettige voorsprong aan de teamchallenge. Individuele inschrijvingen zijn ook welkom, dan zorgen wij voor uw team. Meer vragen over de teamsamenstelling? Neem dan telefonisch contact met ons op: +31(0)85 - 773 60 06 of per mail: info@rallysbcause.nl.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek
Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11

Volg het laatste rally nieuws!