Events Bcause Getaways Bcause
OPEN DE RALLY APP »

Iconen uit het verleden en heden komen samen

Een episch rallyavontuur vol van Porsche

Een iconische auto verdient een iconische rally. Daarom trekken wij voor Porsche alle registers open met de Lucky11! Want rijden in een Porsche is toch puur geluk? En om het nog een tikje iconischer te maken, geldt deelname alleen in een Porsche. Van de oudste 356 tot de nieuwste generatie two-seaters; elke uitdager is welkom. Als rallyfanaten zeggen wij wel: the older the better. Een echte challenge, waarbij plek is voor maximaal 44 Porsches en hun liefhebbende eigenaren. Tezamen schieten zij het landschap in om op te gaan in een avontuurlijke rally – vol tests, schitterende stuurmanswegen & mooie pitstops.

  • Avontuurlijke route
  • Uitdagende tests op circuits
  • Een rally exclusief voor Porsche eigenaren
  • 2e editie
  • 6 - 10 april 2022
  • Countdown: 67 days left...
  • reserveer uw plek

Lucky11 Day Tour

Op zondag 13 februari organiseren wij het perfecte voorproefje van de Lucky11! Deze eendaagse rally zal starten en finishen bij het gloednieuwe pand van Porsche Centrum Twente in Deventer. Voor nieuwe rallyrijders wordt deze dag ook theoretische rallyuitleg gegeven!

Meer informatie

Uitdagende stuurmanswegen

louter bereden door Porsches

Tijdens de Lucky11 gaan 44 Porsches een uitdagend rallyavontuur aan. Een unieke samenkomst van bijzondere Porsche modellen: van een sportieve Martini Porsche 911G tot een chique 356 Coupe uitgevoerd in Ruby Red, gevolgd door een bulderende GT3 RS en zijn stillere maar snellere broertje de 911 Turbo S. Uiterlijk verschillend met van binnen één gemeenschappelijke deler: het DNA van Porsche. Vanaf de startlocatie zullen al deze Porsche iconen onder de vlag van Lucky11 het landschap in schieten. Achter het stuur hun eigenaren, die datzelfde DNA delen, genietend van hun eigen vierwielige liefde, de aanwezigheid van gelijkgestemden en uiteraard het rallyspel.

Globaal programma

Woensdagavond:
– Ontvangst in het adembenemende Schloss Lieser. Een gezellige avond met de verdeling van de buddy equipes!

Donderdag, vrijdag, zaterdag:
– Drie dagen routes rijden over avontuurlijke buitenwegen door de Eiffel en het Rijnland met alleen maar Porsches! Vlak voor de finish arriveren we in het Porsche Museum van Stuttgart; het hart van Porsche. Tevens sluiten we af met een gezellig feest.

Zondag:
– Uitslapen en ontbijten waarna een ieder op eigen gelegenheid huiswaarts keert.

Lucky Buddies

De Lucky11 wordt individueel (per equipe) verreden, maar het buddy element is minstens zo belangrijk! Als equipe wordt u gekoppeld aan een ander equipe uit de andere klasse. Samenwerken is toegestaan en soms nodig om een zo hoog mogelijk puntenaantal te behalen! Het beste duo wint een mooie teamprijs!

Luck is a mindset

Partners

porschetwente

 

Driving a lifestyle

Ben jij een lucky one?

Een exclusieve ervaring, die bol staat van Porsche, competitie én vermaak. Want als er avontuurlijke stuurmanswegen te vinden zijn, een uitdagend circuit waar een gloednieuw model klaar staat of er ergens in een schuur een vierwielaangedreven formule 1 Porsche verscholen staat, weten wij die te vinden. Bent u straks een van die lucky ones die dit mee mag maken?

Wacht niet langer, stap in uw Porsche en rijd mee! Het inschrijfgeld is €4.911,- per equipe voor een compleet verzorgd rallyavontuur met gelijkgestemden (o.b.v. een tweepersoonskamer). Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. De prijs is excl. BTW en vrijwillige bijdrage sMiles Foundation.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek

Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Lucky Eleven Day Tour
Rij ook mee met Barones de la Bolide Najaar

Volg het laatste rally nieuws!