Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »
00
 
0
0
:
0
0
:
0
0

Iconen uit het verleden en heden komen samen

Richting de Red Bull Classics van Oostenrijk

Een iconische auto verdient een iconische rally. Daarom trekken wij voor Porsche alle registers open met de Lucky11! Want rijden in een Porsche is toch puur geluk? En om het nog een tikje iconischer te maken, geldt deelname alleen in een Porsche. Van de oudste 356 tot de nieuwste generatie two-seaters; elke uitdager is welkom. Als rallyfanaten zeggen wij wel: the older the better. Een echte challenge, waarbij plek is voor maximaal 44 Porsches en hun liefhebbende eigenaren. Tezamen schieten zij het landschap in om op te gaan in een avontuurlijke rally – vol tests, schitterende stuurmanswegen & mooie pitstops.

> Wat is rallyrijden en heb ik rally ervaring nodig?

  • Ongekend avontuurlijk rijden
  • Iconische hotels en bruisende steden
  • Een rally exclusief voor Porsche eigenaren
  • 5e editie
  • juni 2025
  • reserveer uw plek

Uitdagende stuurmanswegen

louter bereden door Porsches

Tijdens de Lucky11 gaan Porsches een uitdagend rallyavontuur aan. Een unieke samenkomst van bijzondere Porsche modellen: van een sportieve Martini Porsche 911G tot een chique 356 Coupe uitgevoerd in Ruby Red, gevolgd door een bulderende GT3 RS en zijn stillere maar snellere broertje de 911 Turbo S. Uiterlijk verschillend met van binnen één gemeenschappelijke deler: het DNA van Porsche. Vanaf de boot in Newcastle zullen al deze Porsche iconen onder de vlag van Lucky11 het landschap in schieten. Achter het stuur hun eigenaren, die datzelfde DNA delen, genietend van hun eigen vierwielige liefde, de aanwezigheid van gelijkgestemden en uiteraard het rallyspel.

Globaal programma

Na het waanzinnige avontuur in Engeland begeven we ons in 2025 richting de Red Bull Ring Classics in Oostenrijk! De datum van deze historische race wordt nog bepaald. De rally zal waarschijnlijk in de eerste week van juni plaatsvinden.

Lucky Buddies

De Lucky11 wordt individueel (per equipe) verreden, maar het buddy element is minstens zo belangrijk! Als equipe wordt u gekoppeld aan een ander equipe uit de andere klasse. Samenwerken is toegestaan en soms nodig om een zo hoog mogelijk puntenaantal te behalen! Het beste duo wint een mooie teamprijs!

Luck is a mindset

Partners

Driving a lifestyle

Ben jij een lucky one?

Een exclusieve ervaring, die bol staat van Porsche, competitie én vermaak. Want als er avontuurlijke stuurmanswegen te vinden zijn, een uitdagend circuit waar een gloednieuw model klaar staat of er ergens in een schuur een vierwielaangedreven formule 1 Porsche verscholen staat, weten wij die te vinden. Bent u straks een van die lucky ones die dit mee mag maken?

Wacht niet langer, stap in uw Porsche en rijd mee! Het inschrijfgeld is €5.911,- per equipe voor een compleet verzorgd rallyavontuur met gelijkgestemden (o.b.v. een tweepersoonskamer). Dit is inclusief alle kosten voor de overnachtingen, transport, vlucht, lunches en diners, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. De prijs is excl. BTW en vrijwillige bijdrage sMiles Foundation.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek

Hidden
Hidden

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Derby Rally
Rij ook mee met Monaco Experience
Volg het laatste rally nieuws!
1