Vastgoedprofessionals weten het zeker:

Tijdens deze dagen gaat het Fast Gut…

Niemand minder dan de ongelooflijke Franz Fahrt is uw tourhost tijdens deze meerdaagse rally voor onder andere vastgoedprofessionals. Sinds hij de Fast Gut Rally onder zijn hoede heeft genomen, is deze uitgegroeid tot een onvergetelijk rallyevenement. De rally waar bijna alles goed gaat… Wees erop voorbereid: Franz Fahrt daagt u uit, zet u op het verkeerde been en drijft u soms tot ‘waanzin’ met z’n kleine plagerijtjes. Maar als het erop aankomt, weet hij wat u nodig heeft: een ontspannen pauze op een idyllische plek en een lekker biertje ‘s avonds in de bar.

In 2018 voert de Fast Gut Rally u van Sittard, via Leuven naar Eindhoven. Twee dagen rijden in een prachtig gebied, over onverwachte weggetjes, in de wetenschap dat de stops volledig verzorgd zijn. Dat maakt het hoofd vrij voor inspirerende gesprekken met vakgenoten.

  • Viel Spaß gegarandeerd
  • Ontspannen netwerken
  • 2 daags avontuur
  • Tourhost Franz Fahrt
  • 31 mei t/m 3 juni 2018
  • Countdown: 7 days left...
  • reserveer uw plek

Laat u uitdagen tot...

nieuwe manoeuvres

Alles ist sehr strak organisiert

Hieronder vindt u het globale programma van de Fast Gut Rally 2018.

Donderdag 31 mei 2018
In de avond wordt u verwacht bij het mooie Hotel Merici gevestigd in een voormalig klooster in het centrum van Sittard.
Uw wijntje, biertje, borreltje staat voor u klaar en onder het genot van lekkere hapjes beginnen we de Fast Gut Rally.
Maar let wel op; in de vroege ochtend starten we rond 8.30 uur met de eerste etappe.

Vrijdag 1 juni 2018
Gezelligheid kent geen tijd. Zo laat als het gisteravond was, zo vroeg voelt het nu… De verse koffie en overheerlijke broodjes verzachten het vroege opstaan. Na een korte rallybriefing kan de rally dan nu echt beginnen.
Spannende weggetjes, onverwachte manoeuvres, prachtige panorama’s en culinaire verrassingen; waar wachten we nog op?! Aan het einde van de dag finishen we bij Martin’s Klooster, een viersterrenhotel dat prachtig gelegen is midden in het historische stadscentrum van Leuven. Nadat iedereen zich lekker heeft opgefrist gaan we naar een top restaurant om te genieten van diverse culinaire kunsten om daarna de avond voort te zetten in het bruisende nachtleven van Leuven.

Zaterdag 2 juni 2018
Vandaag rijden we via nog meer mooie weggetjes en mooie landschappen richting het altijd gezellige ‘Eindhoven de gekste’ waar we in het moderne Inntel Hotels Art Eindhoven zullen verblijven. Maar voordat iedereen zijn/haar bedje opzoekt gaan we eerst in één van de gezelligste kroegen van Eindhoven een afsluitend feestje ‘bouwen’ en uiteraard de zo begeerde prijzen uitreiken. Wie gaat er met de bokaal van de Fast Gut Rally 2018 vandoor???

Zondag 3 juni 2018
Nagenietend van 2 gezellige en bijzondere rallydagen gaat een ieder na het ontbijt zijn eigen weg. Op naar volgend jaar!

So! Nu wordt het ernst, aber bitte

Ga mee!

Dit is het moment om Franz Fahrt het woord te geven: Pass auf, er zijn slechts 30 startplaatsen beschikbaar! Wat heb ik voor u in petto? Als u mij inmiddels een beetje kent, weet u dat ik er plezier in heb om alles Schtrakkk!!! te organisieren, nah! Also, een compleet verzorgd, uitstekend georganiseerd rallyweekend. Met een beetje plezier en gezelligheid? Aber bitte, ik ben niet de slechtste hahaha! Als vastgoedprofi's zult u elkaar wel een beetje kunnen vermaken. De Fast Gut Rally rijdt voor een goed doel. Welk doel? Jaha, dat wilt u wel weten, nah! Dat is de sMiles Foundation.

U heeft een volledig verzorgd tweedaags avontuur, inclusief startbewijs, uitdagende rallyroute, goede verzorging tijdens ochtendstop, lunch, middagstop en diner voor € 2350,- per equipe, exclusief btw en vrijwillige bijdrage voor de sMiles Foundation.
Of kies voor het businesspakket. Dan heeft u bovenstaand, maar dan voor 2 equipes plus naamsvermelding en uitgebreide exposuremogelijkheden voor € 5.250,-.

So! Nu wordt het ernst! Wilt u samen met uw collega, partner, vriend(in) of goede relatie deelnemen aan deze toffe rally? Waar wacht u op... druk op de knop, dan kan het avontuur beginnen! We nemen contact op om uw equipe definitief in te schrijven.

Reserveer je plek
Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio Dolomiti
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met DomDomDom Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide

Volg het laatste rally nieuws!