Events Bcause Getaways Bcause
OPEN DE RALLY APP »

Vastgoedprofessionals weten het zeker:

Tijdens deze dagen gaat het Fast Gut…

Bent u een beetje prettig gestoord en gek op auto’s? Dan is de Fast Gut Rally u op het lijf geschreven. Acteert u daarnaast in het brede speelveld van de vastgoedwereld, dan is dat alleen nog maar meer reden om mee te rijden met misschien wel de leukste rally van Nederland. Dit is echter geen vereiste, iedereen mag meedoen! Het maakt niet uit of u bloedserieus of serieus gek bent. Meedoen in een militaire Hummer of verkleed als Power Rangers, bij de Fast Gut Rally kan veel en moet weinig. Deze rally biedt u een combi van avontuurlijk rijden, relevante zakelijke contacten opdoen en extreem veel plezier!

  • Viel Spaß gegarandeerd
  • Ontspannen netwerken
  • 2-daags rallyavontuur
  • Tourhost Franz Fahrt
  • 6e editie
  • 11 - 14 november 2021
  • Countdown: 50 days left...
  • reserveer uw plek

Laat u uitdagen tot...

nieuwe manoeuvres

En uw tourhost is…

…niemand minder dan de ongelooflijke Franz Fahrt! Sinds hij de Fast Gut Rally onder zijn hoede heeft genomen, is deze uitgegroeid tot een onvergetelijk rallyevenement. De rally waar bijna alles goed gaat… Wees erop voorbereid: Franz Fahrt daagt u uit, zet u op het verkeerde been en drijft u soms tot ‘waanzin’ met z’n kleine plagerijtjes. Maar als het erop aankomt, weet hij wat u nodig heeft: een ontspannen pauze op een idyllische plek en een lekker biertje ‘s avonds in de bar.

Programma

Dieses Jahr ist het thema von mein Fast Gut Rally… Fußball! Jawöhl Fast Gut Leute, Fußball! HAHAHA! Maar, ich, Franz Fahrt, ben toch geen goede fußball spieler? Vrees niet, dat bespahr ik jullie (und mijzelf)… Aber waarom dan Fußball? Wir gaan starten und finishen in die grootste fußball steden von Nederland!

Von 020 nach 010
Sie wordt op donderdagavond 11 november verwacht in die schöne stadt Amsterdam, bier und vertier haben wir hier in het mooie Hotel Moxy Amsterdam! Hierna fahren wir frisch und fruitig durch ein schön rallygebied und arriveren wir bei Hilton Royal Parc Soestduinen voor onze tweede overnachting! Hier ist alle tijd um gezellig bij te praten na een mooie rallydag. Op 13 november rijden wij uber sehr mooie wegen richting de finish in Rotterdam bij das bijzondere SS Rotterdam Cruise Hotel! Das zal wieder sehr gemütlich sein Fast Gut Leute! Sie sind doch dabei?!

Partners

Partner worden van de Fast Gut Rally? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

So! Nu wordt het ernst, aber bitte

Ga mee!

Dit is het moment om Franz Fahrt het woord te geven: Pass auf, er zijn slechts 35 startplaatsen beschikbaar! Wat heb ik voor u in petto? Als u mij inmiddels een beetje kent, weet u dat ik er plezier in heb om alles Schtrakkk!!! te organisieren, nah! Also, een compleet verzorgd, uitstekend georganiseerd rallyweekend. Met een beetje plezier en gezelligheid? Aber bitte, ik ben niet de slechtste hahaha! Als serieuze gekken zult u elkaar wel een beetje kunnen vermaken. De Fast Gut Rally rijdt voor een goed doel. Welk doel? Jaha, dat wilt u wel weten, nah! Dat is de sMiles Foundation.

U heeft een volledig verzorgd tweedaags avontuur, inclusief startbewijs, uitdagende rallyroute, goede verzorging tijdens ochtendstop, lunch, middagstop en diner voor € 2.450,- per equipe, exclusief btw en vrijwillige bijdrage voor de sMiles Foundation.
Of kies voor het Businesspakket. Dan heeft u bovenstaand, maar dan voor 2 equipes plus naamsvermelding en uitgebreide exposuremogelijkheden voor € 5.300,-.

So! Nu wordt het ernst! Wilt u samen met uw collega, partner, vriend(in) of goede relatie deelnemen aan deze toffe rally? Waar wacht u op... druk op de knop, dan kan het avontuur beginnen! We nemen contact op om uw equipe definitief in te schrijven.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek

Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Drive Through – Getaways

Volg het laatste rally nieuws!