Events Bcause Getaways Bcause
OPEN DE RALLY APP »

Klavertjes 4 brengen geluk

Tenminste als je meedoet aan de Quadrifoglio

Quadrifoglio is Italiaans voor klavertjevier én het symbool van de Alfa Romeo raceauto’s uit de jaren twintig. Nu staat Quadrifoglio symbool voor het Bcause-talent voor rally en lifestyle. De Quadrifoglio, een rally met vele hoogtepunten, is onze versie van een Grand Tour, waarbij spel, la dolce vita, auto’s en een schitterende omgeving samen komen.

Elke dag ca. 4 x 40 kilometer spannende rallyroutes op duizelingwekkende bergpassen, met steeds hetzelfde 5-sterrenhotel als luxe basis. 4 dagen alle tijd om te genieten van prachtige uitzichten, culinaire hoogstandjes en heerlijke wijnen.

  • Overnachtingen in luxueuze 5-sterrenhotels
  • Uitdagende bergwegen
  • Schitterende vergezichten
  • Finish bij F1 Monaco
  • 3e editie
  • 18 - 23 mei 2022
  • Countdown: 237 days left...
  • reserveer uw plek

Stijlvol genieten

La dolce vita in viervoud

Waanzinnige routes en uitzonderlijke locaties…

Vanuit één of meerdere 5-sterren locaties, gelegen in het hart van een prachtig stuurmansgebied, wordt er elke dag een route gereden van het klaverblad: de Quadrifoglio! Elke dag gaat de route weer langs een duizelingwekkende bergpas of een mooi uitgestrekt natuurgebied. En elke keer verzekerd van bijzondere locaties en een spectaculaire finish.  In 2018 bij de Mille Miglia in Brescia, in 2019 bij Portopiccolo; het valhalla van ontspanning en luxe. De Quadrifoglio, een daverend succes!

Programma

In 2022 zal de Quadrifoglio zich verplaatsen naar het prachtige stuurmansgebied in Zuid-Frankrijk. Drie dagen rallyrijden door de Nationale Parken van het schitterende Côte d’Azur. Vanaf Hotel Le Couvent des Minimes sturen we 3 dagen door mooie Franse Nationale Parken om uiteindelijk op 21 mei te arriveren op de boulevard van Cannes in het JW Marriott Hotel! Op de vierde dag gaan we richting de Formule 1 van Monaco! Staat u op 22 mei met ons op een balkon ergens pal aan het circuit van Monaco om onze Max aan te moedigen? Wees er dan snel bij, de inschrijvingen gaan hard en er is plek voor 30 equipes!

Zodra er meer over het programma van de Quadrifoglio bekend is, wordt dit hier bekend gemaakt.

Zin om dit rally-avontuur met ons te beleven?

Aanmelden en genieten

Een volledig verzorgd rallyavontuur voor twee personen: alles is voor u geregeld. U meldt zich bij de startlocatie, vanaf dat moment zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Overnachtingen in een waanzinnig hotel, ontbijt, lunches en diners zijn inbegrepen. Consumpties tijdens stops, aperitief en diners zijn voor de organisatie, alle overige consumpties zijn voor eigen rekening, alsmede de brandstof voor uw auto.

Het inschrijfgeld voor de Quadrifoglio is € 8.750,- per equipe, excl. vrijwillige bijdrage sMiles Foundation. Daarnaast valt deze rally onder de Reisbureauregeling, waardoor een deel onbelast is en een deel wordt vermeerderd met btw.

Een onvergetelijke ervaring ligt voor u in het verschiet. Tenminste... als u op de knop drukt. We nemen vervolgens contact met u op.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek

Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Drive Through – Getaways

Volg het laatste rally nieuws!