Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »
00
 
0
0
:
0
0
:
0
0

Klavertjes 4 brengen geluk

Tenminste als je meedoet aan de Quadrifoglio

Quadrifoglio is Italiaans voor klavertjevier én het symbool van de Alfa Romeo raceauto’s uit de jaren twintig. Nu staat Quadrifoglio symbool voor het Bcause-talent voor rally en lifestyle. De Quadrifoglio, een tour met vele hoogtepunten, is onze versie van een Grand Tour, waarbij spel, la dolce vita, auto’s en een schitterende omgeving samen komen.

Elke dag ca. 4 x 40 kilometer geweldige routes vanuit bellissimo hotels. 4 dagen alle tijd om te genieten van prachtige uitzichten, culinaire hoogstandjes en heerlijke wijnen. In wélk land dan ook, the Italian lifestyle van de eerste editie is maatgevend.

> Wat is rallyrijden en heb ik rally ervaring nodig?

  • Overnachtingen in exclusieve hotels
  • Sturen door de Dolomieten
  • Schitterende vergezichten
  • Uitstekende culinaire verzorging
  • 5e editie
  • 12 - 16 juni 2024
  • reserveer uw plek

Stijlvol genieten

La dolce vita in viervoud

Waanzinnige routes en uitzonderlijke locaties…

Vanuit fraaie, bellissimo locaties, gelegen in het hart van een prachtig stuurmansgebied, rijdt u elke dag een spettacolare route. Elke dag gaat de route weer langs een adembenemend mooie bergpas of een mooi uitgestrekt natuurgebied. Bijzondere aandacht besteden we aan de finish, die is zonder uitzondering spectaculair. In 2018 bij de Mille Miglia in Brescia, in 2019 bij Portopiccolo; het valhalla van ontspanning en luxe, in 2022 bij de Monaco Grand Prix en in 2023 Il Palio in Siena. De Quadrifoglio, een daverend succes!

Globaal programma

Van 12-16 juni 2024 zal de Quadrifoglio zich verplaatsen naar de omgeving waar het allemaal begon: de spectaculaire Dolomieten! Iedere dag rijden we over waanzinnige bergpassen met dramatische vergezichten. Er is ruimte voor ontspanning op exclusieve stoplocaties en hotels van het hoogste niveau.

Woensdag
We verzamelen in de ochtend bij het TOP Motorcycle Museum vlakbij de top van de Timmelsjoch. Deze unieke startlocatie herbergt een indrukwekkende verzameling motoren met de hoogste waarde ter wereld! Hier maken we ons klaar voor het startschot van de Quadrifoglio! We rijden deze dag over o.a. de Timmelsjoch en de Jaufenpass en arriveren ’s avonds in het Falkensteiner Hotel Kronplatz. Hier overnachten we 2 nachten.

Donderdag, vrijdag en zaterdag
Donderdag rijden we een mooie lus door het grensgebied met Oostenrijk. We proberen vroeg in de middag te finishen om te genieten van de luxe faciliteiten van het hotel. Op vrijdag rijden we richting ons volgende verblijf voor de laatste twee nachten: Ciampedie Luxury Alpine Spa Hotel. De lunchlocatie is op die dag een letterlijk hoogtepunt: we relaxen bij de top van de Piz Boè! Navigeren over grandioze bergpassen zoals de Passo Pordoi en Passo Gardena in het hart van de Dolomieten, culinair genieten op exclusieve tussenstops en helemaal tot rust komen in de spa faciliteiten van de hotels. U ervaart met een gezellige groep deelnemers la dolce vita in optima forma.

Zondag
Na het ontbijt, keert iedereen op eigen gelegenheid huiswaarts.

Partners

Partner worden van de Quadrifoglio? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Zin om deze Grand Tour met ons te beleven?

Aanmelden en genieten

Een volledig verzorgde Grand Tour voor twee personen: alles is voor u geregeld. U meldt zich bij de startlocatie, vanaf dat moment zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Overnachtingen in exclusieve hotels, ontbijt, lunches en diners zijn inbegrepen. Consumpties tijdens stops, aperitief en diners zijn voor de organisatie, alle overige consumpties zijn voor eigen rekening, alsmede de brandstof voor uw auto.

Het inschrijfgeld voor de Quadrifoglio is €7.900,- per equipe, excl. vrijwillige bijdrage sMiles Foundation. Daarnaast valt deze rally onder de Reisbureauregeling, waardoor een deel onbelast is en een deel wordt vermeerderd met btw.

Een onvergetelijke ervaring ligt voor u in het verschiet. Tenminste... als u op de knop drukt. We nemen vervolgens contact met u op.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek

Hidden
Hidden

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Derby Rally
Rij ook mee met Monaco Experience
Volg het laatste rally nieuws!
1