OPEN DE RALLY APP »

Klavertjes 4 brengen geluk

Tenminste als je meedoet aan de Quadrifoglio

Quadrifoglio is Italiaans voor klavertjevier én het symbool van de Alfa Romeo raceauto’s uit de jaren twintig. Nu staat Quadrifoglio symbool voor het Bcause-talent voor rally en lifestyle. De Quadrifoglio, een rally met vele hoogtepunten, is onze versie van een Grand Tour, waarbij spel, la dolce vita, auto’s en een schitterende omgeving samen komen.

Elke dag ca. 4 x 40 kilometer spannende rallyroutes op duizelingwekkende bergpassen, met steeds hetzelfde 5-sterrenhotel als luxe basis. 4 dagen alle tijd om te genieten van prachtige uitzichten, culinaire hoogstandjes en heerlijke wijnen.

  • Overnachtingen in luxueuze 5-sterrenhotels
  • Uitdagende bergwegen
  • Schitterende vergezichten
  • Exclusieve locaties
  • 2e editie
  • 5 t/m 9 juni 2019
  • Countdown: 13 days left...
  • reserveer uw plek

Stijlvol genieten

La dolce vita in viervoud

Waanzinnige routes en uitzonderlijke locaties…

2018, dé start van de eerste editie van de Quadrifoglio: Quadrifoglio Dolomiti. Vanuit één 5-sterren locatie, Hotel Chalet Mirabell, gelegen in het hart van de mysterieuze Dolomieten, werd er elke dag een route gereden van het klaverblad: de Quadrifoglio! Van de Passo di Pènnes tot de Passo Nigra tot de Passo di Sella, elke dag ging de route weer langs een duizelingwekkende bergpas. Met een spectaculaire finish bij de Mille Miglia in Brescia, was de eerste editie van de Quadrifoglio een daverend succes!

Programma

In optima forma van start
– Vanaf de spectaculaire startlocatie de Kölnbreinsperre gaan de equipes van start. Deze indrukwekkende dam ligt ongeveer een uur rijden onder Salzburg. De route is gevarieerd, met schitterende vergezichten en uitdagende stuurmanswegen. Uiteindelijk komen we op de eerste avond aan bij onze luxe uitvalsbasis voor 2 nachten: het Falkensteiner Schlosshotel. Het hotel is een boegbeeld van het bruisende stadje Velden en kijkt uit op de uitgestrekte Wörthersee. De rally voert door naar het zuiden, van Oostenrijk door Slovenië richting Italië. Hier zullen de deelnemers de volgende 2 nachten doorbrengen in het adembenemende Falisia Luxury Resort! Het hotel ligt verscholen aan het water, pal tegen een bergwand en vormt met al haar kamers, appartementen en faciliteiten een gigantische ‘privé’ baai genaamd Portopiccolo Sistiana. Een verborgen luxe paradijsje, je weet niet wat je ziet… Klik HIER voor een video-impressie!

4 dagen puur genieten
– Zowel tijdens als na de rally, zal het puur genieten zijn. Overdag in de auto komen de deelnemers oog in oog te staan met avontuurlijke wegen, waanzinnige bergpassen en doen zij onderweg stops aan voor de nodige culinaire hoogstandjes. Lunchen op het hoogste punt van de schitterende ‘Nockberge’ en een culinair hoogstandje in Kasteel Bled. Ook een uitzonderlijke tussenstop in de geboorteplaats van Porsche bij het Porsche Automuseum wordt de deelnemers niet onthouden… Dit allemaal rondom en in het spannende, bergachtige gebied van de Julische Alpen! Deze prachtige stuurmanswegen liggen op het grensgebied van Oostenrijk, Slovenië en Italië. Eenmaal terug bij het Falkensteiner Schlosshotel of het Falisia Luxury Resort kunnen de deelnemers optimaal nagenieten. Beide hotels zijn compleet met uitgebreide spa en meerdere zwembaden… La dolce vita… 

Meer informatie over het programma van de Quadrifoglio zal ook hier bekend worden gemaakt!

Zin om dit rally-avontuur met ons te beleven?

Aanmelden en genieten

Een volledig verzorgd rallyavontuur voor twee personen: alles is voor u geregeld. U meldt zich bij de startlocatie, vanaf dat moment zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Overnachtingen in een waanzinnig hotel, ontbijt, lunches en diners zijn inbegrepen. Consumpties tijdens stops, aperitief en diners zijn voor de organisatie, alle overige consumpties zijn voor eigen rekening, alsmede de brandstof voor uw auto.

Het inschrijfgeld voor de Quadrifoglio is € 6.250,- per equipe, excl. vrijwillige bijdrage sMiles Foundation. Daarnaast valt deze rally onder de Reisbureauregeling, waardoor een deel onbelast is en een deel wordt vermeerderd met btw.

Een onvergetelijke ervaring ligt voor u in het verschiet. Tenminste... als u op de knop drukt. We nemen vervolgens contact met u op.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek
Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11

Volg het laatste rally nieuws!