Klavertjes 4 brengen geluk

Tenminste als je meedoet aan de Quadrifoglio

Quadrifoglio is Italiaans voor klavertjevier én het symbool van de Alfa Romeo raceauto’s uit de jaren twintig. Nu staat Quadrifoglio symbool voor het Bcause-talent voor rally en lifestyle. De Quadrifoglio, een rally met vele hoogtepunten, is onze versie van een Grand Tour, waarbij spel, la dolce vita, auto’s en een schitterende omgeving samen komen.

4 dagen, 4 uur rallyrijden per dag. Elke dag 4 x 40 kilometer uitdagende rallyroutes op duizelingwekkende bergpassen, met steeds hetzelfde 5-sterrenhotel als luxe basis. 4 dagen alle tijd om te genieten van prachtige uitzichten, culinaire hoogstandjes en heerlijke wijnen.

  • Overnachtingen in een prachtig hotel
  • 4 uur rallyrijden per dag
  • Exclusieve locaties
  • 5 t/m 9 juni 2019
  • Countdown: 197 days left...
  • reserveer uw plek

Stijlvol genieten

La dolce vita in viervoud

Waanzinnige routes en uitzonderlijke locaties…

2018, dé start van de eerste editie van de Quadrifoglio: Quadrifoglio Dolomiti. Vanuit één 5-sterren locatie, Hotel Chalet Mirabell, gelegen in het hart van de mysterieuze Dolomieten, werd er elke dag een route gereden van het klaverblad: de Quadrifoglio! Van de Passo di Pènnes tot de Passo Nigra tot de Passo di Sella, elke dag ging de route weer langs een duizelingwekkende bergpas. Met een spectaculaire finish bij de Mille Miglia in Brescia, was de eerste editie van de Quadrifoglio een daverend succes!

Het programma van de Quadrifoglio van woensdag 5 t/m zondag 9 juni 2019 wordt hier bekend gemaakt…

Zin om dit rally-avontuur met ons te beleven?

Aanmelden en genieten

Een volledig verzorgd rallyavontuur voor twee personen: alles is voor u geregeld. U meldt zich bij de startlocatie, vanaf dat moment zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Overnachtingen in een waanzinnig hotel, ontbijt, lunches en diners zijn inbegrepen. Consumpties tijdens stops, aperitief en diners zijn voor de organisatie, alle overige consumpties zijn voor eigen rekening, alsmede de brandstof voor uw auto.

Het inschrijfgeld voor de Quadrifoglio is € 6.250,- per equipe, excl. vrijwillige bijdrage sMiles Foundation. Daarnaast valt deze rally onder de Reisbureauregeling, waardoor een deel onbelast is en een deel wordt vermeerderd met btw.

Een onvergetelijke ervaring ligt voor u in het verschiet. Tenminste... als u op de knop drukt. We nemen vervolgens contact met u op.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek
Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11

Volg het laatste rally nieuws!