Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »
00
 
0
0
:
0
0
:
0
0

Van 0 tot legende in 2,6 seconden

‘Racing is life. Anything before or after is just waiting’, een klassieke uitspraak van Steve McQueen. Laten we dan de tijd die we hebben zo aangenaam mogelijk maken. De Historic GP Monaco is een tourrally die legende en glamour tastbaar maakt voor liefhebbers van classic cars.

Hoogtepunten vormen het landschap, de route, de excellente overnachtingen, de Michelinsterren en het uitzien naar de grand finale. Want met de adrenaline van een uitmuntende tour nog in uw bloed, herbeleeft u de gloriedagen van legendarische raceauto’s. Met een exclusieve plaats op het balkon van het befaamde hotel de ‘Hermitage’ tijdens de Historic Grand Prix of Monaco sluiten we de tour af. Tijd die nu eens níet door uw vingers glipt, maar die een onuitwisbare indruk achterlaat.

 

  • Bijwonen van de Historic GP Monaco op exclusief balkon
  • Classic cars
  • Relaxed touren door Piemonte
  • 1e editie
  • 2026

Geschiedenis schrijven

met rubber op asfalt

De tour

Vrijdag en zaterdag staat in het teken van rallyrijden. Lichte uitdaging is te vinden in de Tour klasse en rally ervaring is niet nodig in de Leisure klasse. Hier volgt u een spectaculaire route via uw telefoon. Met de Mont Blanc als decor, rijden we door het schitterende landschap van Piemonte. Eeuwenoude grond, die het thuisland is voor de kostbare witte truffel en de beste Italiaanse wijnen, zoals Barolo en Barbaresco. We dineren en overnachten in de allerbeste historische locaties en finishen zaterdag in San Remo. De tour is compleet verzorgd, inclusief vervoer van uw eigen auto naar Turijn.

Globaal programma:

Donderdagavond 
Aankomst van onze vlucht in Turijn, uw bolide staat al klaar bij de lunchlocatie. Na de lunch heeft u vrije tijd en verwachten we u uiterlijk ’s avonds in het luxe Relais Sant’Uffizio voor het diner en overnachting.

Vrijdag en zaterdag 
Twee dagen relaxed touren in het schitterende landschap van Piemonte. Onderweg uitstekende verzorging op unieke locaties. Iedere dag sluiten we in stijl af. Op vrijdag lunchen we bij Villa Kimera, een uitzonderlijke locatie waar de legendarische Kimera is geboren. Eenmaal aangekomen in San Remo slapen we de laatste twee nachten in het Miramare the Palace Hotel.

Zondag 
We nemen onze vijf sterren locatie de Hermitage in aan het circuit van de Historic Grand Prix of Monaco. Vanaf dit unieke balkon heeft u de beste plekken. Samen beleven we deze legendarische F1 race onder het genot van een sterrenlunch en diverse hapjes en drankjes! Na de race keren we terug naar het hotel.

Maandag 
Heerlijk uitslapen en rustig ontbijten. Hierna vliegen we gezamenlijk huiswaarts. Uw klassieke raspaard wordt uiteraard weer naar Nederland vervoerd.

Beleef de legende

Een exclusieve tourrally waarbij u geniet van de prachtige omgeving en fantastische wegen in Italië. Samen met de andere deelnemers sluiten we af met het slotspektakel: de Historic Grand Prix of Monaco! De vlucht, het gesloten transport, overnachtingen, ontbijt, lunches en diners... dat verzorgen wij.

Het inschrijfgeld bedraagt € 12.225,- per equipe. Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde o.b.v. tweepersoonskamer, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. Excl. vrijwillige bijdrage aan de sMiles Foundation. Daarnaast valt dit onder de Reisbureauregeling, waardoor een deel onbelast is en een deel wordt vermeerderd met btw. Uw inschrijving is definitief na aanbetaling en/of ontvangst van het inschrijfformulier. Vanaf dat moment nemen wij de regie over en kunt u gaan toeleven naar deze unieke rally beleving.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze tour? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Historic GP Monaco
Volg het laatste rally nieuws!
1