Events Bcause Getaways Bcause

Genieten van de mooiste roadtrip met luxe overnachtingen

Ben je een liefhebber van een mooie roadtrip en wil je een fantastische reiservaring? Wil je genieten van adembenemende landschappen, pittoreske wegen en luxe accommodaties zonder je zorgen te maken over navigatie? Dan zijn de rally’s van Bcause in de Leisure klasse precies wat je zoekt. Met jarenlange ervaring in het organiseren van topevenementen biedt Bcause de mooiste autoroutes met luxe overnachtingen in Europa, ook in de Leisure klasse. 

Bcause heeft een reputatie opgebouwd als specialist in het creëren van high-end autorally’s. Deze rally’s zijn ontworpen voor verschillende rallyklassen. Waar je bij de Experienced klasse behoorlijk uitgedaagd wordt in het vinden van de juiste route, kun je de Leisure klasse rijden met een navigatie app. Dat betekent dat je geniet van de rit zonder je druk te maken over de route.

Een roadtrip met de mooiste wegen

Bcause selecteert alleen de mooiste wegen, zodat je kunt genieten van spectaculaire uitzichten en boeiende landschappen. Of je nu door de kronkelende bergpassen van de Alpen rijdt of door kleine dorpjes in Frankrijk cruist, elke route is zorgvuldig gepland om de beste rijervaring te bieden.

Overnachten in luxe accommodaties

Tijdens de rally’s overnacht je in prachtige hotels. Deze accommodaties zijn geselecteerd op basis van comfort, luxe en unieke locaties. Denk aan historische kastelen, charmante boetiekhotels en luxe resorts, waar je na een dag rijden volledig tot rust kunt komen.

Volledig verzorgd ontspannen en genieten

Wat de rally’s van Bcause uniek maakt, is dat alles voor je wordt geregeld. Van de routes tot de hotels, en van maaltijden tot evenementen onderweg, je hoeft je nergens zorgen over te maken. Dit betekent dat je volledig kunt ontspannen en genieten van de ervaring.

Rijden in de Leisure klasse is rijden zonder navigatiestress

In de Leisure klasse rally’s van Bcause hoef je niet zelf te navigeren. Dit geeft je de vrijheid om je te concentreren op het rijden en de prachtige omgeving. De routes zijn zorgvuldig uitgestippeld en twee keer voorgereden om te checken of alles klopt. Zo weet je zeker dat je geen verrassingen tegenkomt. Behalve misschien een ongelooflijk mooi vergezicht.

Quadrifoglio is puur geluk op z’n Italiaans

De Quadrifoglio is een van de meest populaire evenementen van Bcause, die zich uitstekend leent om in de Leisure klasse te rijden. Deze rally voert je door de mooiste delen van Zuid Europa, voornamelijk Italië. Met routes die je laten genieten van landschappen en steden. Elke dag biedt een nieuwe rijervaring, of je nou rijdt op spannende bergweggetjes of een meanderende landelijke route volgt. Tijdens de stops en de overnachtingen ben je zeker van hartelijke gastvrijheid en culinaire hoogstandjes. De beste manier om puur geluk te ervaren. Niet voor niets is quadrifoglio Italiaans voor klavertje vier. Lees meer over de Quadrifoglio.

De Miles of Mystery is genieten van het onbekende

Een andere spectaculaire rally van Bcause is de Miles of Mystery. Deze vijfdaagse rally combineert het beste van autorijden met out-of-the-box ervaringen. Je rijdt bijvoorbeeld over buitenwegen die zelfs de locals niet regelmatig rijden en misschien dineer je wel in een kathedraal. Bij de Miles weet je van te voren niet in welk land of in welke landen je gaat rijden. Wat zeker is, is dat het Genieten met een hele grote hoofdletter is. Lees meer over deze rally.

De mooiste roadtrips voor het komende seizoen

Ook dit jaar heeft Bcause een aantal mooie roadtrips gepland. Of je nu door de bergen, langs de kust of door het platteland rijdt, elke route is een zorgvuldig uitgekozen avontuur. Wil je meer weten over de verschillende rally’s en hoe je kunt deelnemen? Bekijk dan eens de mogelijkheden. Er zijn verschillende rally’s, stuk voor stuk met een Leisure klasse: waardoor jij kunt genieten van de mooiste roadtrip.

Volg het laatste rally nieuws!
1