Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG ┬╗

Deze omgeving is nergens anders te vinden…

deze editie van de Lucky Eleven wordt one-of-a-kind

Een klein kaartje met de grove route van de Lucky Eleven laat zien dat we een geweldige omgeving zullen doorkruisen. Noord-Engeland staat bekend om zijn ongerepte natuur: bergen van bijna 1000m(!) hoog, ruig stromende rivieren en eindeloze haagjes afgewisseld door stenen walletjes. Landschappen met veel bochtenwerk, klimmen en afdalingen: een droom voor iedere Porsche-rijder!

Na het maken van de voorreis kunnen wij dit alleen maar beamen. Wij gingen op zoek naar de meest avontuurlijke wegen voor deze Porsche rally. En ondanks dat met links schakelen en rechts sturen nogal onwennig is, slaagden we hierin. Rijdend door de omgeving aanschouwden we drie dagen lang de meest surrealistische uitzichten. De beelden liegen er niet om! Onze grootste uitdaging? Wellicht het links rijden of een foto maken met een schaap..!

Bent u Porsche rijder? Dan mag u dit ultieme avontuur niet missen. Meld u aan en we zien u graag 17 april op de nachtboot richting Newcastle. Het begin van 3 dagen avontuurlijk sturen richting de finish in het bruisende Liverpool.

Aanmelden of meer info kunt u hier vinden!

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Lucky11
Volg het laatste rally nieuws!
1