Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Het Porsche avontuur door Engeland in 2024

een unieke editie Lucky Eleven editie!

Tijdens de Lucky Eleven hebben we al vele gave edities verreden. Maar volgend jaar beleven we wel een zeer gave en unieke editie! Het strijdtoneel wordt namelijk… Engeland! De rally zal verreden worden van 17 t/m 21 april.

Het feest begint woensdagavond al op de boot richting Newcastle. Golven trotserend luiden we de rally gezellig in en verdelen we de buddy teams. De volgende ochtend beginnen we vanuit de haven aan onze eerste rallydag. Sturen door het glooiende Engelse landschap richting het grandioze Matfen Hall. Onze bestemming voor de eerste avond.  Dit landgoed is rijk aan erfgoed en landelijke sfeer en biedt een ongeëvenaard 5-sterrenparadijs om te relaxen, dineren en te genieten in de spa.

Op dag 2 verlaten we Matfen Hall en rijden we richting het ongekend avontuurlijke Lake District National Park. Een grandioos gebied vol van bergen, meren en kronkelende wegen door ongerepte natuur. Een ultieme rijbeleving, en dat met louter gelijkgestemden in hun Porsches. Na twee dagen sturen in deze regio, navigeren we op dag 3 richting de bruisende stad Liverpool. Waar we de rally gezellig afsluiten in het Titanic Hotel. Een iconischer sluitstuk voor deze Porsche iconen bestaat er niet.

Dé ultieme Porsche rally. Bent u een Lucky One? Dan moet u hierbij zijn.

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Lucky11
Volg het laatste rally nieuws!
1