Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Naar de Grand Prix van Monaco?

Grijp deze exclusieve kans!

Op dé beste plek de Formule 1 race van Monaco aanschouwen
Op ons exclusieve balkon kunt u ultiem genieten van de Monaco Grand Prix op zondag 26 mei. U heeft spectaculair zicht op het circuit en de haven van Monaco. We zitten pal boven het rechte stuk tussen de tunnel en de chicane, hier worden de meeste inhaalacties verricht! Ook zijn er TV’s aanwezig om de race nog beter te volgen. Culinair wordt u op sterrenniveau in de watten gelegd. Na de Formule 1 race direct terug en in de file staan? Blijf gezellig voor de afsluitende cocktail dinner met live DJ performance!

Met uw tickets heeft u van 11:00 tot ca. 20:00 toegang op het balkon. Dus ook de Porsche Cup en Formule 3 komen langs razen. Interesse? Wees dan snel, de ticketverkoop gaat hard!

> Naar ticketpagina

Wilt u de volledige experience?
Neem dan deel aan onze Monaco Experience! U rijdt met ons twee dagen prachtige routes door de Côte d’Azur met onderweg relaxte tussenstops. Inclusief vier nachten in Domaine du Mas de Pierre. Op zaterdag kijken we de qualifier op een geheime locatie. Iedere dag is tot in de puntjes verzorgd! U heeft geen rally ervaring nodig, wel uw eigen auto. En uiteraard bent u zondag bij de Monaco Grand Prix. Wacht niet te lang want deze exclusieve beleving heeft beperkt plek!

> Naar Monaco Experience

Volg het laatste rally nieuws!
1