Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »
00
 
0
0
:
0
0
:
0
0

Waar rallyrijden slechts voorspel is...

Wordt het écht magisch

Touren door Zuid-Frankrijk zonder een echt competitie element maar wél met het echte rallygevoel! U heeft geen rally ervaring nodig. Vanuit het luxe Domaine du Mas de Pierre hotel sturen we zorgeloos door de Alpes-Maritimes; over de befaamde Col de Turini uit de Rally van Monte Carlo, langs de kust en door adembenemende kloven, met onderweg tijd voor ontspanning. De kers op de taart is uiteraard het meemaken van de Monaco Grand Prix op een balkon pal boven het circuit! Geniet optimaal van deze historische Formule 1 race, met uitzicht op de haven van Monaco, de Paddock en bloedstollende inhaalacties op het rechte stuk tussen de befaamde tunnel en chicane.

  • 4 nachten in Domaine du Mas de Pierre*****
  • Hét echte rallygevoel zonder competitie
  • Geen rallyervaring nodig
  • Aanschouwen van de Monaco Grand Prix
  • 3e editie
  • 23 - 27 mei 2024
  • reserveer uw plek

Zorgeloos touren

optimaal genieten

De eerste keer Lights Out voor de Monaco Experience was in 2021. In een tijd waar weinig mogelijk was, wisten we deze exclusieve experience te organiseren voor een kleine groep equipes. Twee dagen sturen over prachtige buitenwegen om uiteindelijk in Monaco te arriveren voor de grande finale. Eerst culinair genieten op het balkon terwijl de Porsche Cup en Formule 2 voorbij razen, daarna hoog tijd voor de spectaculaire Formule 1 race. Geheel volgens plan pakte Max Verstappen de winst in 2021 en 2023; de kers op de taart van deze uitzonderlijke Monaco Experience!

Globaal programma

Donderdagavond:
– Ontvangst bij Domaine du Mas de Pierre. Onze luxe uitvalsbasis voor de komende dagen!

Vrijdag en zaterdag:
– Twee dagen zorgeloos touren over de prachtige wegen van de Alpes-Maritimes met onderweg relaxte tussenstops zonder rally-element. We rijden de route met een app! Iedere dag sluiten we gezellig gezamenlijk af. De zaterdag zullen we de kwalificatie gezamenlijk kijken op een unieke, geheime locatie!

Zondag:
– Richting ons exclusieve balkon met culinaire verzorging op sterrenniveau, pal aan het circuit van de Monaco GP! Vanaf deze prime-spot aanschouwen we deze legendarische Formule 1 race! Na de race blijven we nog voor het diner en aansluitend cocktail dinner met DJ. Met een geweldig uitzicht op de baai van Monaco.

Maandag:
– Uitslapen en ontbijten waarna een ieder op eigen gelegenheid huiswaarts keert.

Don't miss it

Een echte Grand Tour waarbij u heerlijk geniet van de prachtige omgeving en fantastische wegen in Zuid-Frankrijk. Samen met de andere deelnemers sluiten we af met het slotspektakel: de Monaco Grand Prix! De overnachtingen, ontbijt, lunches en diners... dat verzorgen wij. Net als de consumpties tijdens aperitief en diner.

U wordt op donderdagavond 23 mei 2024 verwacht bij Domaine du Mas de Pierre in Frankrijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 9.850,- per equipe. Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde o.b.v. tweepersoonskamer, behalve overige consumpties, eigen stops onderweg en de brandstof voor uw auto. Excl. vrijwillige bijdrage sMiles Foundation. Daarnaast valt dit onder de Reisbureauregeling, waardoor een deel onbelast is en een deel wordt vermeerderd met btw). Uw inschrijving is definitief na aanbetaling en/of ontvangst van het inschrijfformulier. Vanaf dat moment nemen wij de regie over en kunt u gaan toeleven naar deze unieke rally beleving.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Reserveer je plek

Hidden
Hidden

Liever losse tickets voor het balkon bemachtigen?

Indien u alleen van de Formule 1 race wilt genieten op ons exclusieve balkon, kunt u ook losse tickets voor de Monaco Grand Prix reserveren. Op de ticketpagina vindt u meer informatie.

Naar ticketpagina

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Derby Rally
Rij ook mee met Monaco Experience
Rij ook mee met Historic GP Monaco
Volg het laatste rally nieuws!
1