Events Bcause Getaways Bcause

Tickets Monaco Grand Prix 2024

Reserveer en geniet van…

  • Toegang tot ons exclusieve balkon bij Thermes Marins Monte Carlo tijdens de race op 26 mei
  • Spectaculair zicht op de chicane en tunnel
  • Eten en drinken op sterrenniveau
  • Afsluitend cocktail dinner met DJ

Lees meer…

Prijs per ticket

  • €1611,50 excl. BTW
  • €1950,- incl. BTW

Tickets reserveren

Indien u liever zelf eerst contact opneemt kan dat uiteraard ook:

+31 (0)85 – 773 6006
info@rallysbcause.nl

Dé beste plek in Monaco

Op ons exclusieve balkon kunt u ultiem genieten van de Monaco Grand Prix op zondag 26 mei. U heeft spectaculair zicht op het circuit en de haven van Monaco. We zitten pal boven het rechte stuk tussen de tunnel en de chicane, hier worden de meeste inhaalacties verricht! Ook zijn er TV’s aanwezig om de race nog beter te volgen. Culinair wordt u op sterrenniveau in de watten gelegd. Na de Formule 1 race direct terug en in de file staan? Blijf gezellig voor de afsluitende cocktail dinner met live DJ performance! Met uw tickets heeft u van 11:00 tot ca. 20:00 toegang op het balkon.


Wilt u de volledige experience?

Neem dan deel aan onze Monaco Experience! U rijdt met ons twee dagen prachtige routes door de Côte d’Azur met onderweg relaxte tussenstops. Inclusief vier nachten in Domaine du Mas de Pierre. Op zaterdag kijken we de qualifier op een geheime locatie. Iedere dag is tot in de puntjes verzorgd! U heeft geen rally ervaring nodig, wel uw eigen auto. En uiteraard bent u zondag bij de Monaco Grand Prix. Wacht niet te lang want deze exclusieve beleving heeft beperkt plek!

logo Bcause

Rally’s en Events Bcause

De afgelopen 15 jaar hebben wij duizenden rallyrijders mogen verwelkomen bij onze eigen rally’s. Eendaags en meerdaags in zowel binnen- als buitenland zoals bijvoorbeeld de Miles of Mystery. Ook organiseren wij als Events Bcause al jaren lang rally’s en andere events in opdracht van klanten. Alles op maat, conform de wensen van de klant en meer.

Volg het laatste rally nieuws!
1