Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Oneindig groen in Asturië

Ibérico: Único y Mysterioso

Dag 2, een dag vol avontuur en bijzondere locaties! De Miles of Mystery rijders hebben het groene Asturië verlaten om vervolgens door het prachtige Muniellos natuurreservaat te rijden, waar ze verrast zijn door beren, bergen en waanzinnige uitzichten.

De deelnemers hebben op een bijzondere locatie mogen genieten van de lunch, want ze bevonden zich in het authentieke klooster van St. Julian in Samos. Dit is normaal geen horeca gelegenheid, maar een echt monnikenklooster. It’s all about the mystery!

Natuurlijk mag een circuit niet ontbreken, de deelnemers hebben de test mogen uitvoeren op een circuit met veel bochten, oftewel piepende banden! Tijdens de laatste kilometers voor de finish zijn de deelnemers langs het fantastische natuurverschijnsel ‘Cañon del Sil’ gereden. Dit is een gigantische kloof dwars door de Spaanse ‘jungle’. De dag werd op een gepaste manier afgesloten bij onze 2e paradore, midden in de natuur op een bijzondere groene berg.

Race snel naar onze facebook pagina “Rally’s Bcause” voor (meer) dagelijkse updates. Waar gaat de route morgen naar toe… The Mystery continues!

 

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Miles of Mystery
Volg het laatste rally nieuws!
1