Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Miles of Mystery 2019 is van start!

De Mystery Jet is opgestegen naar ... Asturias!

In alle vroegte zijn de deelnemers in Spaanse stijl ontvangen op Schiphol en zijn ze met de mystery jet vertrokken naar Asturias, oftewel Noord-Spanje. Voordat het vliegtuig vertrok hebben de deelnemers een exclusief kijkje kunnen nemen in de cockpit.

De Miles of Mystery is officieel gestart bij Palacio de Meres, een bijzondere locatie waar alle Bolides midden in de natuur stonden te schitteren en te popelen om te beginnen. Na een overheerlijk ontbijt zijn de deelnemers begonnen aan de eerste etappe richting de hoofdstad van deze groene streek, Oviédo! Bij Castillo del Bosque la Zoreda zijn de deelnemers bijgekomen van de eerste kilometers onder genot van een heerlijke lunch. Vervolgens zijn ze met veel energie begonnen aan de tweede etappe van de eerste dag richting de eindlocatie Parador de Corias. Onderweg hebben ze een pitstop gemaakt bij Langreo Motorclub waar de equipes de kans kregen om het gas even flink los te trekken.

De deelnemers hebben ’s avonds genoten van een welverdiend 3-gangen diner en de dag is afgesloten met veel gezelligheid. Waar gaat de route morgen naar toe… The Mystery continues!

 

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Miles of Mystery
Volg het laatste rally nieuws!
1