Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Sturen richting Parador de Baiona

Time flies when you're having fun!

Vandaag rijden de deelnemers van de Miles of Mystery richting de kust en verkennen ze een andere streek van Spanje: Galicië. Deze streek staat bekend om de meest imposante panorama-uitzichten. Helaas hebben de deelnemers geen zonnetje, maar het is in de meeste plaatsen droog gebleven. Ze hebben zelfs buiten kunnen lunchen in de adembenemende patio van Eurostars Monasterio de San Clodio!

De zintuigen van de deelnemers worden zeker tijdens deze rally geprikkeld, zowel door de mooie routes als de culinaire hoogstandjes bij de verscheidene stops op unieke locaties. Daarnaast kunnen ze vandaag ook weer legaal veel gas gaan geven op een circuit. Het is vandaag nog extra spannend, want de baan is glad door de regen.

Na weer een geslaagde dag rally rijden, zijn de deelnemers aangekomen bij parador número tres “Parador de Baiona”. Dit prachtige, traditionele Galicisch herenhuis ligt op het schiereiland Monterreal met indrukwekkende vergezichten over zee! De deelnemers hebben de avond afgesloten met een Spaans tapasdiner en ze zijn er klaar voor om morgen punten te scoren voor het algemeen klassement.

Race snel naar onze facebook pagina “Rally’s Bcause” voor de laatste informatie. Waar gaat de route morgen naar toe… The Mystery continues!

 

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Miles of Mystery
Volg het laatste rally nieuws!
1