Events Bcause Getaways Bcause

Eerste ‘pijlen’ gelegd voor Miles of Mystery

De gehele route staat voor u op een rij en we tekenen hier en daar nog wat bij...

Waar staan we in 2019 aan de start?

…Een vraag die de deelnemers van de Miles of Mystery elke keer weer bezig houdt… Onze route experts doen verslag van hun laatste voorreis:

Inmiddels een aantal weken terug zijn de eerste wegen voor de Miles of Mystery door ons verkend. Dit bleek gezien de vele bergwegen een goede training voor onze bovenarmen, dus de bestuurders kunnen zich alvast gaan opmaken voor een uitdagende week… Nieuwsgierig als we zijn, is er natuurlijk ook het nodige aan op het oog begaanbare wegen verkend, om er vervolgens achter te komen dat de weg ineens in een geitenpad verandert. We zijn in elk geval blij dat onze vullingen er nog in zitten! Qua kaartmateriaal is er meer dan genoeg om uit te kiezen. Met een mix van verschillende kaartschalen en jaartallen, belooft de Miles ook zeker voor de navigator een spannende week te worden. Ook wij zijn – zelfs met GPS – nog wel eens de weg kwijtgeraakt. Dat wordt nog wat eind september… 😉

Samengevat zal er deze Miles voor ieder wat wils tussen zitten. Veel afwisseling in kaartlezen en sturen over de meest mysterieuze wegen. Als we het puur over de route hebben, wordt het een spetterende editie! Maar dan hebben we het nog niet eens over alle locaties die worden aangedaan, locaties zijn per editie, in de geest van het betreffende land, altijd anders. Het liefst zo bijzonder en verrassend mogelijk; daar zijn we (zonder al te veel prijs te willen geven) deze editie weer meer dan in geslaagd…  Just experience it!

We zien jullie aan de start in…! The Mystery continues…

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Miles of Mystery
Volg het laatste rally nieuws!
1