Events Bcause Getaways Bcause

Een geweldig rally avontuur vol van Porsche!

3 dagen sturen door de Ardennen

We zijn weer terug in Nederland van een geweldige editie Lucky Eleven! Een kleine groep van 50 Porsche iconen doorkruisten de prachtige Ardennen. Met onderweg fenomenale kasteellocaties, uitgestrekte stuurmanswegen en uitdagende tests!

Het avontuur begon vanaf het circuit van Spa Francorchamps. Hier werd verteld over de historie van het circuit en beleefden we het circuit op unieke wijze. Daarop volgde een gezellige avond, waar de buddy equipes werden gekoppeld! Samenwerken met een equipe die je nog niet kent, de sfeer zat er daardoor direct in!

De volgende ochtend vertrokken we vanaf Spa Francorchamps richting de start bij het Peugeot Testing Circuit. Hier werd direct gestart met een uitdagende test. Na een dag vol uitgestrekte stuurmanswegen en uitdagingen eindigden we in Luxemburg op 5 hoog op het parkeerdek voor een laatste behendigheidstest! Hierna werd het stuur verwisseld voor sterke verhalen, heerlijke drankjes en smakelijke hapjes tijdens de Lucky Tasting avond. Dag twee en drie voerden ons via Noord-Frankrijk richting de uiteindelijke finish in Durbuy! Na de feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk diner,  sloten we deze rally tot in de late uurtjes af.

Trots op deze geslaagde Porsche rally met een gezellige groep Lucky Ones!

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Lucky11
Volg het laatste rally nieuws!
1