Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

De derby op vier wielen

de sportieve strijd tussen de business clubs!

Afgelopen week werd de sportieve strijd gestreden tussen de business clubs van Go Ahead Eagles, FC Twente, Heracles Almelo en PEC Zwolle! De vier clubs vormden één gezellig geheel tijdens de Derby Rally. Daar mogen we trots op zijn in Overijssel!

Maar zonder strijd geen competitie. Deze derby op vier wielen werd verreden van Zwolle tot Enschede.  Het startschot klonk bij het Mac3Park stadion van PEC Zwolle! Direct met een uitdagende behendigheidstest op het terrein voor het stadion. Daarna begon het eerste traject. Deze voerde de deelnemers langs de IJssel richting de Adelaarshorst van Go Ahead Eagles. Hier werd de voetbalkennis op de proef gesteld met een kennistest. Onze legendarische scheids Franz Manuel keek streng toe… en ja hoor sommige equipes werden gestraft met een gele kaart voor valsspelen!

Na een perfect verzorgde lunch, werd de wedstrijd hervat. Via mooie buitenwegen met vele voetbalelementen onderweg, kwamen we aan bij Heracles Almelo. Hier werden digitale penalties genomen voor de nodige extra punten! De slotfase bracht ons bij FC Twente, hier finishten de equipes in de gracht van de Grolsch Veste. Een laatste test op de parking en het fluitsignaal klonk… Tijd voor de gezellige derde helft!  Onder het genot van live muziek werd er geborreld en gedineerd. Bij de prijsuitreiking vielen meerdere teams in de prijzen, maar het team van Go Ahead Eagles greep de periodetitel die ze volgend seizoen zullen verdedigen! Tot volgend jaar

 

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Derby Rally
Volg het laatste rally nieuws!
1