Events Bcause Getaways Bcause

Touren in het teken van de liefde

tijdens de Drive Through Valentijnsdag

Het Valentijnsweekend van 13 en 14 februari stond in het teken van de liefde. En die liefde werd gevierd met de Drive Through Valentijnsdag vanuit de auto! Wij hebben vele stelletjes mogen verblijden met een tourrit door het mooie landschap. Wellicht was rallyrijden wel de ultieme beproeving voor een ieders relatie, want tijdens een rally stuurt de één terwijl de ander de richtingen aangeeft. Gelukkig is iedereen met een glimlach over de finish gekomen…

Door de hevige sneeuwval in het land was het overal prachtig sturen door winterse landschappen. Onderweg kon er uitgerust worden tijdens de drive-by tussenstops met lekker eten en drinken bereid door lokale horeca. Bij de finish stond er een mooi Valentijnspakket klaar om thuis samen van na te genieten.

Bij de Drive Through kan er gekozen worden uit 5 routes, te weten Twente, Salland, het Groene Hart, Noord-Limburg en Noord-Holland. De route is te rijden in twee moeilijkheidsgraden: makkelijk en uitdagend. Bij niveau makkelijk wordt er genavigeerd met simpele rallysystemen: bol-pijl en foto-trajecten. In de uitdagende klasse wordt er ook genavigeerd op kaarten.

Drive Through in de toekomst

De Drive Through routes zijn nog steeds elke dag te boeken. Ook zal deze verder op thematische wijze worden ingezet, bijvoorbeeld met Pasen in april! Hierover binnenkort meer. Naast Drive Through hebben we ook de meerdaagse Bcause Getaways. Ook deze zijn op elk gewenst moment te rijden. Dit zijn volledig verzorgde tourarrangementen door meerdere plekken in Nederland maar ook elders in Europa. Een Bcause Getaway is helemaal zelf naar wens samen te stellen.

Foto1
Foto2
Foto3
Foto4
Foto5
Foto6
Foto7
Foto8
Foto9
Foto10
Foto11
Foto12
Foto13
Foto14
Foto15
Foto16
Foto17
Foto18
previous arrow
next arrow

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Drive Through
Volg het laatste rally nieuws!
1