Events Bcause Getaways Bcause
OPEN DE RALLY APP »

Geniet van een prachtige route met onderweg drive-by stops:

Een volledig verzorgde tourrit geschikt voor het hele gezin!

De corona-maatregelen zijn weer aangescherpt. We zitten veel binnen; buiten is er immers weinig te doen. Ook voor lokale (horeca)ondernemers, producenten en telers is het een lastige tijd. Zij kunnen hun producten en diensten in mindere mate aanbieden. Bij Bcause denken wij in mogelijkheden en helpen we graag een handje mee. Daarom riepen wij in 2020 de Drive Through in het leven!

Wat houdt deze activiteit in?
De Drive Through is een corona-proof activiteit voor iedereen; u gaat er samen met uw vriend, vriendin of gezin op uit! Met een routeboek op schoot navigeert u (ervaring geen vereiste) over de mooiste wegen en laat u zich verrassen door het prachtige landschap van Nederland. Er staan meerdere routes op u te wachten zoals in het Groene Hart, Noord-Limburg, Salland, Noord-Holland en Twente. Ergens midden op de route komt u aan bij een lokale restauranthouder of B&B waar er een pakket met huisgemaakte lekkernijen voor u klaarstaat. Op het eindpunt ontvangt u een pakket met lokale producten mee voor thuis!

De Drive Through is corona-proof en op elke gewenste dag in te plannen!

 

Routes
Cadeaukaart

 • Elke dag in te plannen
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Touren in uw eigen auto
 • Lokale ondernemers steunen
 • Het rallyspelletje proeven
 • Geen rally ervaring nodig
 • Genieten van de prachtige omgeving
 • Corona-proof
 • De roadtrip tegen de dip!

Een tourrit geschikt voor iedereen...

...en in te plannen wanneer u wilt!

Programma

 • De voorpret begint thuis! U krijgt het routeboek met de benodigdheden thuisgestuurd. Indien u minder dan vier dagen van te voren reserveert, zal alles niet thuisgestuurd worden maar klaar liggen op de startlocatie.
 • Drive-by start bij een lokale producent of horecagelegenheid. Hier ontvangt u een startpakketje. Daarna is het tijd om te gaan rijden!
 • 1.5 uur touren door een mooi landschap!
 • Drive-by tussenstop bij lokale horecagelegenheid. Hier ontvangt u een pakketje met huisgemaakte lekkernijen!
 • 1.5 uur touren door een mooi landschap!
 • Drive-by finish bij een lokale producent of horecagelegenheid. U ontvangt een mooi samengesteld pakket met lokale producten. Een smakelijke afsluiter van een gezellige, unieke activiteit met het gezin!

De Drive Through is al sinds 2020 een groot succes, op onze Rally Channel leest u hoe andere mensen het hebben ervaren.

Heerlijk, even touren! Maar ik heb nog wel enkele vragen…

Begrijpelijk. U heeft wellicht nog nooit eerder een tourrit gereden en buitenshuis zijn in deze periode betekent dat u maatregelen moet treffen. In deze uitzonderlijke tijd stellen wij voorwaarden aan het organiseren van de Drive Through. Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en richten alle aspecten van deze tourrit hier op in. Wij verwachten ook van u als deelnemer dat u zich aan de regels houdt. Op deze pagina geven wij antwoord op enkele vragen die u mogelijk zult hebben.

Tijdens het rijden van de Drive Through moet u voor het vinden van letters op de route de Rallycheck app gebruiken. Hiervoor hebben we een handleiding opgesteld.

De roadtrip tegen de dip!

 

Verschillende niveaus

U kunt deelnemen op niveau ‘Makkelijk’ of ‘Uitdagend’. De routes van beide niveaus zijn hetzelfde, alleen het niveau van navigeren verschilt. Het navigeren op niveau ‘Makkelijk’ is geschikt voor iedereen (ook kinderen vanaf 10 jaar). U rijdt een route door middel van eenvoudige routesystemen zoals bol-pijl en foto trajecten, er wordt niet genavigeerd op kaarten. Het niveau ‘Uitdagend’ is geschikt voor personen die naast lekker touren ook een beetje uitdaging zoeken. Bol-pijl en foto trajecten worden daarom afgewisseld met navigeren op kaarten.

Tijd om in te stappen

Het rijden van de Drive Through is een leuke corona-proof besteding van uw dag: u bent er op uit, ziet wat van het landschap en mag genieten van vers bereide producten uit de lokale omgeving. Met uw deelname steunt u de lokale producenten en horecagelegenheden. Zo helpt u uzelf en de lokale ondernemers. Win-win!

Deelname aan de Drive Through kan met een basispakket of een luxepakket. Wanneer u uw route kiest, ziet u wat er is inbegrepen bij elk pakket. Het basispakket bedraagt €110,- voor twee personen in één auto inclusief BTW. Het luxepakket begint bij €160,-.  Per auto kunnen maximaal vijf personen deelnemen (die uit hetzelfde huishouden komen). Voor het aanmelden van meer dan twee personen betaalt u extra afhankelijk van het gekozen pakket.

Nu is de keuze aan u, gaat u voor een route door het Groene Hart, Noord-Limburg, Salland, Noord-Holland of Twente? Maak uw keuze hieronder, daar maakt u de keuze voor een basis- of luxepakket en op welke dag u de Drive Through wil rijden. Dit kan elke dag!

 

Kies een route

 

 

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Drive Through
Rij ook mee met Lucky Eleven DayTour

Volg het laatste rally nieuws!