Events Bcause Getaways Bcause

Deze rally’s staan u dit najaar te wachten…

Gun uzelf en uw rallypartner een volledig verzorgd avontuur

Uitzonderlijke tijden zorgen voor uitzonderlijke maatregelen. Normaal gesproken zaten wij nu, in mei, midden in het rallyseizoen. En wat hadden we daar zin aan: er op uit, rallyrijden, touren over de best verstopte stuurmanswegen en (culinair) nagenieten op bijzondere locaties in Nederland en de rest van Europa. En wellicht nog het belangrijkste: deze ervaring delen met een geweldige groep deelnemers. In de maanden mei en juni hadden wij veel rally’s op de agenda staan: onze luxe dolce-vita Grand-Tour de Quadrifoglio Alpi Marittime, de (te) gekke Fast Gut Rally waar alles mag en niets moet, de altijd zonnige Oost-Nederlandse Business Tour en ook vele rally’s in opdracht van bedrijven.

Deze rally’s zouden dit jaar geen doorgang meer vinden, maar ons Bcause team is flexibel en schakelt razendsnel. Dat is niet alleen tijdens de rally van essentieel belang. Wat willen we hiermee zeggen? Er staan dit najaar nog veel rally’s op onze kalender. Gun uzelf en uw rallypartner dit najaar een volledig verzorgd rallyavontuur.  Rallyrijden zonder zorgen, uw zinnen verzetten, een beleving om naar uit te kijken en ontlading na een vreemde periode.

Wij verwelkomen u dit najaar graag aan de start bij de Business Tour, Miles of Mystery, Fast Gut Rally en Barones de la Bolide. Wacht niet te lang met uw aanmelding, vanwege de maatregelen in deze tijd zijn er beperkte plekken beschikbaar. Eerst wat meer informatie alvorens u zich aanmeldt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Volg het laatste rally nieuws!
1