Events Bcause Getaways Bcause

Begin 2022 met deze twee rally’s

het programma van de peilers dit voorjaar

In 2022 staan in het rally voorjaar twee rally’s voor u klaar! Beide staan garant voor een stijlvolle start van het rallyseizoen. Maar zoals bekend, is het concept van elke rally bij Bcause sterk verschillend. Zo hebben wij vele rally smaakjes maar beginnen we dit rally voorjaar met de Barones de la Bolide voorjaarseditie en de Lucky Eleven!

Barones de la Bolide – 25 – 27 maart 2022
> Het startschot van deze voorjaarseditie klinkt op 25 maart bij Kasteel Doorwerth nabij Arnhem! Hierna sturen we twee dagen door de Betuwe en Noord-Brabant. De route varieert van zeer uitdagend in de Experienced klasse tot gemakkelijk in de beginners Tour klasse. Onderweg zijn meerdere adellijke tussenstops zoals Kasteel Croy, Klooster Bethlehem en Landhuis Wolfslaar. De twee overnachtingen vinden plaats in het hart van Eindhoven bij Hotel Mariënhage. Een gezellige rally in het teken van de bloeiende natuur, blinkende bolides en een Baronesselijk gezelschap.

Lucky Eleven – 6 – 10 april 2022
> Een rallyavontuur vol van Porsche. De gezellige vooravond met overnachting vindt op 6 april plaats in het adembenemende Schloss Lieser! Hier wordt de rally ingeluid en de buddy equipes aan elkaar gekoppeld. De volgende ochtend klinkt het startschot. Ronkende Porsches schieten de brede stuurmanswegen van Duitsland op! Onderweg hebben we bijzondere tussenstops, meerdere uitdagende tests en overnachtingen in geweldige hotels zoals Roomers Baden-Baden. Uiteindelijk finishen we nabij het Porsche Museum in Stuttgart. Hét valhalla van Porsche, dit event mag u als Porsche bezitter toch niet missen?

 

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Volg het laatste rally nieuws!
1