Events Bcause Getaways Bcause

Es ging Fast Gut in 2017

Fast Gut Rally

Historische ontmoeting met Champagne Taittinger

De Fast Gut Rally is een waardige opvolger van de ExpoRally. Van donderdagavond 18 mei tot en met zondagmorgen 21 mei vond de derde editie van deze rally plaats. In totaal 15 equipes kwamen donderdagavond bijeen bij het Radisson Blu Palace Hotel in Spa gelegen in België. Na een gezellige eerste avond begonnen de deelnemers vrijdagmorgen aan de eerste etappe. Tijdens deze eerste dag van de Fast Gut Rally passeerden de equipes de mooiste weggetjes van België waarna zij vervolgens werden verwelkomd met een glaasje champagne bij Champagne Taittinger in Reims in Frankrijk. De dag werd afgesloten in het hart van de stad Reims met een overnachting in het Best Western hotel de la Paix en met een diner op een unieke locatie: La Demeure des Comtes de Champagne. Dit is een historisch pand in het centrum van Reims dat tegenwoordig eigendom is van-, en gerestaureerd is door Champagne Taittinger. Uiteraard werd de dag afgesloten met een borrel in de sfeervolle bar van het hotel.

De tweede dag van de Fast Gut Rally konden de deelnemers genieten van de uitlopers van de Ardennen in Frankrijk met stops bij de meest unieke locaties van het land. Gedurende de dag reden zij noordwaarts waarna zij finishten midden in het historisch centrum van Mechelen, de stad met erfgoed van wereldformaat. Na afloop van het het diner in Eet-Kafee Mechelen werd de dag afgesloten met de prijsuitreiking in één van de vele plaatselijke gezellige kroegen Barramundo Lounge. De derde editie van de Fast Gut Rally eindigde met een overnachting in een voormalige kerk, het hotel Martin’s Paterhof. Zondagmorgen werd de Fast Gut Rally na het ontbijt afgesloten. Het was weer op en top genieten met een gezellige groep mensen die volop hebben kunnen netwerken.

Bekijk ook de foto’s hier!

De editie van 2018 zal plaatsvinden van donderdagavond 31 mei tot en met zondagmorgen 3 juni. Tijdens deze editie zullen wij genieten van al het moois wat het zuiden van ons land te bieden heeft. Graag verwelkomen we u bij de start van deze tweede editie op donderdagavond 31 mei!

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Fast Gut Rally
Volg het laatste rally nieuws!
1