Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Vacature – Event Coördinator

Bcause Rally’s & Events is ruim 10 jaar bedenker en organisator van de meest bijzondere concepten en events. Veel rally’s (kris kras door Europa), relatie events, jubilea en bedrijfsfeesten worden in Almelo bedacht, tot in de kleinste details voorbereid en op iedere gewenste plek ten uitvoer gebracht!

Wij zijn op zoek naar een Event Coördinator, die duizend-en-één-poot die vol enthousiasme, creativiteit en daadkracht het verschil gaat maken bij de gave events die Bcause creëert en organiseert. 

Ben jij degene die onderstaande als een maatpak denkt aan te kunnen trekken? Lees dan snel verder en wellicht zijn wij op zoek naar jou in deze functie op het gebied van events!

Event Coördinator, 32-40 uur per week

Wat ga je doen?
Als Event Coördinator ben je verantwoordelijk voor de complete organisatie (planning, voorbereiding en uitvoering) van diverse eigen events in binnen- en buitenland en events in opdracht.
Vanuit een goede voorbereiding zet je een professioneel evenement neer met het juiste resultaat. Je bent adviserend, resultaatgericht, een spin in het web en je bewaart de rust en het overzicht voor en tijdens de events. In eerste instantie doe je dit samen met een van onze eventmanagers, op termijn word je verantwoordelijk voor je eigen events.
Belangrijk is dat je veel ballen tegelijkertijd in de lucht kunt houden, goed aardt in een ‘hectische’ omgeving waar geen dag hetzelfde is en je planning regelmatig in de war wordt geschopt. Je behoudt te allen tijde de helicopterview en werkt planmatig aan de hand van deadlines.

Je bent commercieel verantwoordelijk voor het realiseren van je persoonlijke omzet- en margedoelstelling en jouw bijdrage aan de commerciële doelstellingen van de organisatie. Het organiseren van een evenement bestaat voor 90% aan een gedetailleerde voorbereiding. Deze voorbereiding vindt plaats vanaf ons kantoor in Almelo. 

Wat heb je daarvoor nodig?

 • Een vrolijke, open en positief ingestelde houding.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de evenementenbranche of vergelijkbare functie.
 • Geen 9-5 mentaliteit en een echte aanpakker. Flexibele houding ten aanzien van werktijden.
 • Bereid om tijdens evenementen ’s avonds en in het weekend te werken.
 • Hoog stressbestendigheidslevel.
 • Uitstekende administratieve, organisatorische en commerciële vaardigheden.
 • Aangeboren talent voor gastvrijheid.
 • Collegiale instelling en sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je kunt snel schakelen, bent oplossingsgericht en gaat voor het beste resultaat.
 • Je hebt een proactieve en zelfstandige houding met oog voor detail.
 • Je gaat altijd punctueel en gestructureerd te werk.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift, overige talen is een pré.
 • Je beschikt over minimaal een B-rijbewijs.

Wat krijg je van ons?
Een leuke baan met een prettige, informele werksfeer met leuke collega’s in een inspirerende werkomgeving, misschien wel de ‘coolste’ werkplek van Twente! Je komt te werken in een klein gedreven team in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Vragen?
Voor vragen over de functie of over de procedure kun je contact opnemen met Caroline van de Riet via telefoonnummer 06 – 24 43 46 54.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief met CV op een creatieve manier naar c.vanderiet@bcause.nl.

Als je organiseren niet als je werk ziet maar als je passie ben je wellicht de volgende duizend-en-één-poot bij het team van Bcause!

Volg het laatste rally nieuws!
1