Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Uitleg en gebruik Rallycheck app

De Rallycheck app heeft u nodig voor de controles en tripmaster. Met de tripmaster kunt u trajecten meten voor bol-pijl trajecten. Hieronder de video en/of uitleg.


Downloaden
Ga naar App Store of Google Play Store en installeer de Rallycheck app op uw telefoon. Let op dat u de app toestemming geeft om uw GPS locatie te volgen!


Eerst registreren
Via de button ‘Register’ onderaan de pagina dient u zich te registreren. Gebruik hetzelfde e-mailadres als dat u gebruikt heeft bij het maken van de reservering. Na het kiezen van uw wachtwoord moet u zich verifiëren.


Verifiëren
Zorg na het inloggen dat het telefoonnummer of het e-mailadres geverifieerd is. Het is noodzakelijk om één van beide te verifiëren maar raden aan om beide te doen.

U kunt de verificatie controleren bij ‘Settings’. Zorg dus dat één van de twee bovenste groen is.


Rally selecteren
Druk na verificatie, linksboven op het menu en kies voor ‘Select Rally’. Kies vervolgens de rally waar u zich voor heeft aangemeld. De rally is wellicht nog niet direct zichtbaar.

Indien u twee uur voor aanvang geen rally kunt selecteren moet u contact opnemen met Bcause.
T: +31 (0)85 – 773 6006
E: info@rallysbcause.nl


Gegevens laden en starten
Bovenin verschijnt een melding met ‘Succes!’. De gegevens van de rally zijn geladen. Houd de app op dit scherm staan tijdens het rijden. De letters verschijnen tijdens het rijden in beeld. We raden u aan deze video te bekijken waarin een aantal tips worden toegelicht voor het gebruik van de app.

De tripmeter staat in het grijze vlak (in de afbeelding 0,00km) en kan onder andere gebruikt worden voor bol-pijl situaties. Door op ‘Clear’ te drukken kunt u weer de volgende situatie meten.

Succes!

Volg het laatste rally nieuws!
1