Events Bcause Getaways Bcause
OPEN DE RALLY APP »

Drive Through regels

Voor het organiseren van de Drive Through hebben wij enkele regels opgesteld, in het bijzonder met betrekking tot COVID-19. Wij verzoeken u nogmaals vriendelijk doch dringend om deze regels op te volgen. Zo houden we het veilig voor iedereen en kunnen er zo lang mogelijk mensen genieten van de Drive Through routes. De actuele regels vindt u hier.

Houd 1.5m afstand tot personen die niet tot uw huishouden behoren

Wanneer u genoodzaakt bent om u buiten de auto te begeven (tankstation, sanitaire stop etc.), houd de gepaste 1.5m afstand om verspreiding te voorkomen.

Rijd de Drive Through niet met meer personen dan toegestaan is volgens de richtlijnen van het RIVM.

In de (gemiddelde) auto kunt u geen 1.5m afstand tot elkaar houden. Volg het advies van het RIVM op m.b.t. het rijden van de Drive Through met mensen uit verschillende huishoudens.

Vermijd contact met anderen

Wees op de gereserveerde tijd aanwezig op de startlocatie om contact met anderen zoveel mogelijk te vermijden. Vermijd contact in algemene zin. Wanneer u moet communiceren met iemand van de tussenstoplocaties, doe dit dan volgens het RIVM.

Laat uw huisdieren gelieve thuis

Mocht u echt niet de mogelijkheid hebben om uw huisdier(en) thuis te laten, dan dient u dit eerst aan ons door te geven. Daarbij is het uitlaten van huisdieren verboden op de tussenstop locaties.

Niet uitstappen op de start en finishlocatie

Voor geen enkel onderdeel binnen de Drive Through bent u genoodzaakt om uit uw auto te stappen. Op locaties waar u een pakket met huisgemaakte lekkernijen ontvangt, is alles voor u klaargezet. Het routeboek geeft aan hoe u uw pakket op elke locatie kunt ontvangen.

Ga terug naar Drive Through

Volg het laatste rally nieuws!