OPEN DE RALLY APP »

Drive Through regels

Voor het organiseren van de Drive Through hebben wij enkele regels opgesteld, in het bijzonder met betrekking tot COVID-19. Wij verzoeken u nogmaals vriendelijk doch dringend om deze regels op te volgen. Zo houden we het veilig voor iedereen en kunnen er zo lang mogelijk mensen genieten van de Drive Through routes. De actuele regels vindt u hier.

Niet uitstappen op de start-, tussenstop- en finishlocatie

Voor geen enkel onderdeel binnen de Drive Through bent u genoodzaakt om uit uw auto te stappen. Op locaties waar u een pakket met huisgemaakte lekkernijen ontvangt, is alles voor u klaargezet. Het routeboek geeft aan hoe u uw pakket op elke locatie kunt ontvangen.

Huisdieren niet toegestaan

Huisdieren zijn niet toegestaan bij de locaties.

Houd 1.5m afstand tot personen die niet tot uw huishouden behoren

Wanneer u genoodzaakt bent om u buiten de auto te begeven (tankstation, sanitaire stop etc.), houd de gepaste 1.5m afstand..

Vermijd contact met anderen

Vermijd contact in algemene zin. Wanneer u moet communiceren met iemand van de tussenstoplocaties, doe dit dan volgens de richtlijnen van het RIVM.

Rijd de Drive Through niet met personen die niet tot uw huishouden behoren

In de (gemiddelde) auto kunt u geen 1.5m afstand tot elkaar houden. De Drive Through rijden in 1 auto is enkel toegestaan voor personen binnen 1 huishouden.

Wees op de gereserveerde tijd aanwezig op de startlocatie

Om contact met anderen zoveel mogelijk te vermijden.

Ga terug naar Drive Through

Volg het laatste rally nieuws!