Klavertjes 4 brengen geluk

Tenminste als je meedoet aan de Quadrifoglio Dolomiti

Quadrifoglio is Italiaans voor klavertjevier én het symbool van de Alfa Romeo raceauto’s uit de jaren twintig. Nu staat Quadrifoglio symbool voor het Bcause-talent voor rally en lifestyle. De Quadrifoglio Dolomiti, een rally met vele hoogtepunten, is onze versie van een Grand Tour, waarbij spel, la dolce vita, auto’s en een schitterende omgeving samen komen.

4 dagen, 4 uur rallyrijden per dag. Elke dag 4 x 40 kilometer uitdagende rallyroutes op duizelingwekkende bergpassen, met steeds hetzelfde 5-sterrenhotel als luxe basis. 4 dagen alle tijd om te genieten van Italië, prachtige uitzichten, culinaire hoogstandjes en heerlijke wijnen. En op dag 4 blijkt dat alles slechts een meesterlijk voorspel voor het finale hoogtepunt: het live meemaken van de finish van de legendarische Mille Miglia.

  • Overnachtingen in het prachtige Hotel Chalet Mirabell
  • 4 uur rallyrijden per dag
  • Finale hoogtepunt: Mille Miglia
  • 16 t/m 20 mei 2018
  • Countdown: 22 days left...
  • reserveer uw plek

Stijlvol genieten

La dolce vita in viervoud

De voorpret kan beginnen

Hieronder vindt u het globale programma van de Quadrifoglio Dolomiti 2018.

Woensdag 16 mei
De Quadrifoglio zal aan het einde van de ochtend van start gaan. Ten noorden van de Dolomieten dient u zich in de loop van de ochtend te melden bij een stijlvolle startlocatie. We laten u en uw auto eerst rustig warmdraaien voordat we in de loop van de middag het tempo langzaam op gaan voeren. En zodra het zwart wit geblokt over uw voorruit wappert is dag 1 ten einde, althans het rally deel. Aansluitend verwelkomen we u namelijk in Hotel Chalet Mirabell. Een tophotel dat bij de Quadrifoglio past, en waar het u tot aan de start de volgende dag aan niets zal ontbreken. Ontspannen genieten van vele culinaire hoogtepunten, of letterlijk ontspannen in de wellness, het kan allemaal.

Donderdag 17 mei 
De start vindt plaats vanuit dit fantastische hotel en u kunt uw koffers lekker laten staan… Dat is heerlijk, meerdere dagen dezelfde uitvalsbasis en bij Hotel Chalet Mirabell is dat beslist geen straf. Klaverblad 2 gaat u weer een prachtig deel van de regio laten zien. De Dolomieten worden met een bezoek vereerd. Bekend van de plaatjes, bekend van het skiën, maar van rallyrijden? Juist, laat u verrassen door de vele scherpe bochten, een selectie van de vele prachtige cols en de mooiste vergezichten.

Vrijdag 18 mei
Wederom hoeft u uw koffers niet te pakken en gaat u opnieuw genieten van een ander prachtig deel van Noord-Italië.

Zaterdag 19 mei 
De koffers onaangeroerd laten staan? Nee, vandaag niet. Ze moeten worden ingepakt en niet zonder reden. De bestemming van de laatste rallydag is namelijk Brescia. De etappe voert de deelnemers via het vierde klaverblad richting de start-finishplaats van de Mille Miglia in Brescia. Tevens de finishplaats van de Quadrifoglio en ook nog op dezelfde dag, dat kan geen toeval zijn. Aan het begin van de middag zullen we arriveren in hartje Brescia om aldaar onze koetsen te parkeren en na een heerlijke lunch op te gaan in de gezellige chaos van de finish van de 91e editie van de Mille Miglia. ’s Werelds mooiste klassiekers arriveren dan in Brescia na een race van een slordige 1600 kilometers. Hier kunnen we enkel opgaan in dit waanzinnig mooie klassieker geweld! ‘s Avonds wordt de dag afgesloten met een diner en uiteraard de prijsuitreiking.

Zondag 20 mei 
U slaapt uit zo lang u wilt, nuttigt uw laatste ontbijt voor vertrek en de Quadrifoglio is ten einde. Maar niet getreurd, er komt in 2019 sowieso weer een volgende editie!

Zin om dit rally-avontuur met ons te beleven?

Aanmelden en genieten

Een volledig verzorgd rallyavontuur voor twee personen: alles is voor u geregeld. U meldt zich 16 mei bij Bergiselschans in Innsbruck, vanaf dat moment zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Overnachtingen in Hotel Chalet Mirabell en de laatste nacht in Brescia, ontbijt, lunches en diners zijn inbegrepen. Consumpties tijdens stops, aperitief en diners zijn voor de organisatie, alle overige consumpties zijn voor eigen rekening, alsmede de brandstof voor uw auto.

Het inschrijfgeld voor de Quadrifoglio Dolomiti is € 6.250,- per equipe, excl. vrijwillige bijdrage sMiles Foundation. Daarnaast valt deze rally onder de Reisbureauregeling, waardoor een deel onbelast is en een deel wordt vermeerderd met btw.

Een onvergetelijke ervaring ligt voor u in het verschiet. Tenminste... als u op de knop drukt. We nemen vervolgens contact met u op.

Reserveer je plek
Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio Dolomiti
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met DomDomDom Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide

Volg het laatste rally nieuws!