Events Bcause Getaways Bcause
OPEN DE RALLY APP »

Iconen uit het verleden en heden komen samen

Een rallydag vol van Porsche

De Lucky Eleven Day Tour zit volgeboekt! Stuur een mail naar info@rallysbcause.nl als u op de reservelijst geplaatst wil worden.

Een iconische auto verdient een iconische rally. Juist daarom zou dit jaar in april de Lucky11 van start gaan voor een 4-daagse rally door Duitsland. Deze rally hebben we inmiddels moeten verplaatsen naar oktober maar wees niet getreurd… Uw Porsche mag alsnog van stal! Op zaterdag 24 april organiseren wij voor de echte liefhebber een 1-daagse rally geheel in het teken van Porsche..

En wat is nou een betere plek voor de start van deze rally dan bij het nieuwe Porsche Centrum Twente? Ja… de nieuwe inderdaad! Het pand is as we speak namelijk nog in de maak. Is dat even een goeie sneak preview! Na het ontvangst rijden we via een mooie lus door het landschap van Twente en de Achterhoek om natuurlijk ook te genieten van heerlijke stops onderweg. En om de dag compleet in stijl af te sluiten doen we voor de borrel bij de finish ook het huidige pand van Porsche Centrum Twente in Enter aan.

De enige vereiste is natuurlijk wel deelname in een Porsche. Zaterdag 24 april wordt dé perfecte kick-off van een mooi rallyseizoen en een goed voorproefje van de Lucky11 in oktober!

  • Een rallydag exclusief voor Porsche eigenaren
  • Omgeving Twente - Achterhoek
  • Inclusief stops, lunch & borrel
  • Een volledig verzorgde dag!
  • €175,- per equipe
  • 24 april
  • Countdown: 1 days left...

Een heerlijke rallydag

Louter voor Porsches

Het globale programma

Op zaterdag 24 april ziet het programma van de Lucky Eleven Day Tour er ongeveer als volgt uit:

– 09.00 uur Ontvangst bij het nieuwe Porsche Centrum Twente in Deventer.
– 10.00 uur Startschot Lucky Eleven Day Tour
– 12.00 uur Ochtendstop
– 12.15 uur Rallyrijden
– 13.30 uur Lunch
– 14.30 uur Rallyrijden
– 16.00 uur Middagstop
– 16.30 uur Rallyrijden
– 17.15 uur Finish bij het huidige Porsche Centrum Twente in Enter met afsluitende borrel
– 18.30 uur Einde

Ben jij een Lucky one?

Meld u nu aan!

Volgeboekt!

Wacht niet langer, stap in uw Porsche en rijd mee! Het inschrijfgeld is €175,- per equipe voor een compleet verzorgd rallyavontuur met gelijkgestemden. Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. De prijs is excl. BTW en vrijwillige bijdrage sMiles Foundation.

Heeft u na de Lucky Eleven Day Tour flink de smaak te pakken en wilt u zich ook inschrijven voor de Lucky11 van 6 t/m 10 oktober? Dan wordt het inschrijfgeld op de Lucky Eleven Day Tour afgeschreven op het inschrijfgeld van de Lucky11!

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Drive Through
Rij ook mee met Lucky Eleven DayTour

Volg het laatste rally nieuws!