The non-battle of the sexes

Alleen de slimste koppels overleven de DomDomDom

De DomDomDom Rally is een unieke tourrally voor gemengde koppels: elk equipe bestaat uit een man en een vrouw. Is zij de beste bestuurder en hij de beste navigator? Of andersom? Of u nu een geoefend rallyrijder bent of niet, in de ‘basic’ of ‘experienced’ klasse is er voor iedere deelnemer een passende uitdaging. En met een compleet verzorgd arrangement belooft het hoe dan ook een heerlijk weekend te worden. De dag starten we met een lekker ontbijt en na een korte rally-uitleg stuift het eerste deelnemerskoppel onder de startboog door. Langs een prachtige route belandt u uiteindelijk bij de finishlocatie waar u geniet van een diner en een overnachting. De volgende dag volgt een schitterende tweede etappe en sluiten we af met een diner.

  • Non-battle of the sexes
  • Tourrally voor mixed couples
  • Geoefende én beginnende rallyrijders
  • 2 dagen compleet verzorgd
  • 2019?
  • Countdown: 533 days left...
  • reserveer uw plek

En zij reden...

nog lang en gelukkig

Het programma van de DomDomDom Rally in 2019 wordt hier bekend gemaakt…

Zij stuurt en hij navigeert... toch?

Klaar voor de start?

Een compleet verzorgd rallyweekend dat u niet mag missen! Het inschrijfgeld voor de DomDomDom Rally is € 1.550,- per equipe o.b.v. een tweepersoonskamer. U heeft dan één overnachting, verzorging bij diverse stops, 2 lunches, het aperitief en tweemaal een diner. De consumpties tijdens de stops, de lunch, het aperitief en de diners zijn voor de organisatie, alle overige consumpties zijn voor eigen rekening.

De prijs is excl. btw en vrijwillige bijdrage voor de sMiles Foundation en conform de Reisbureauregeling. De meerprijs voor een eenpersoonskamer is € 150,- (per equipe en alleen indien beschikbaar).

Met maar 35 startnummers is snelle actie geboden. Dus druk op die knop en ga samen dit avontuur aan. We nemen contact op om uw equipe definitief in te schrijven.

Reserveer je plek
Reserveer je plek

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio Dolomiti
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met DomDomDom Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide

Volg het laatste rally nieuws!