Events Bcause Getaways Bcause
OPEN DE RALLY APP »

Van Businesslounge naar rally cockpit

We bijten de spits af…

…en doen een voorzetje voor een derby op vier wielen, voorafgaand aan een belangrijke voetbalwedstrijd. Want al op de dag vóór de wedstrijd stijgt de spanning, wie gaat er winnen? Als businessclub sta je vierkant achter jouw club, maar eigenlijk zit je toch gewoon liever zelf aan de knoppen. Of liever… achter het stuur. En snel schakelen is een must voor goed spel. Dat is waarom deze rally de perfecte uitlaatklep biedt voor die pre-stadion onrust en – toch mooi meegenomen – de gelegenheid om zakelijke contacten te versterken.

Aanmelden via FC Twente » of Heracles »

  • 1e editie
  • Heracles - Twente
  • 1-daags rallyavontuur
  • Vrijdag 29 april
  • Countdown: 1 days left...

Van brilstand naar...

komt dat schòòòt!

Programma

De eerste derby in 2022 start bij FC Twente met een testje. Na een prachtige en uitdagende route belanden we in een oude Hanzestad voor de lunch. Geen tijd om in te dutten na de lunch, want we hebben de mooiste verborgen wegen gevonden die leiden naar een welverdiende middagstop in een authentiek stadje dichtbij de Duitse grens. En uiteraard eindigt de derby bij gastheer Heracles, met een uitgebreid diner in Erve Asito, dichtbij het episch centrum van de strijd de volgende dag.

Goed om te weten: naast de hoogste totaalscore, zijn er ook prijzen voor The Best Dressed Equipe en de Mooiste Auto.

De Derby Rally wordt meerdere keren per jaar georganiseerd, voorafgaand aan een legendarische voetbalwedstrijd. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over data en locaties. Geen enkel rally nieuws missen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Geen partijdigheid…

Geen partijdigheid…

…want uw toerhost is onze legendarische scheidsrechter Calino. Hij weet de businessleden bij elkaar te brengen voor een vriendschappelijke competitie en houdt een oogje in het zeil. Want, fanatiek om te winnen wordt er vast wel eens aan een shirtje getrokken, leer ons die businessclubs kennen. Dus valsspelen kan zomaar een ‘kaartje’ opleveren. Eén voordeel… voor hands deelt hij vandaag géén vrije trap uit, houd dus gerust de handen aan het stuur. Het gaat om samenspel, want de club met de hoogste totaalscore wordt beloond met de wisselbokaal en eeuwige roem.

Aanmelden via FC Twente » of Heracles »

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Derby Rally

Volg het laatste rally nieuws!