Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »
00
 
0
0
:
0
0
:
0
0

Van Businesslounge naar rally cockpit

We bijten de spits af…

Dé klassieker van het Oosten keert terug met nieuwe uitdagers aan de middenstip! Naast Heracles en FC Twente voegen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles zich toe aan de sportieve strijd. Je hoort het goed, een derby tussen vier clubs… met het stuur in handen van de business leden! Een wedstrijd waarbij snel (om)schakelen, zorgvuldig positiespel en punten scoren van groot belang zijn! Het wiel is rond, maar wie neemt de winst mee naar huis? Meld je aan want jouw club heeft jou nodig!

  • 3e editie
  • PEC Zwolle - Go Ahead Eagles - Heracles - FC Twente
  • 1-daags rallyavontuur
  • datum n.t.b.
  • reserveer uw plek

Programma

In mei 2023 vond de aftrap plaats bij het MAC³PARK stadion. Vanaf hier sturen we over de Sallandse buitenwegen en gooien we het stuur om tijdens een uitdagende behendigheidstest. Het fluitsignaal voor rust klinkt bij de Adelaarshorst, tijd om te genieten van de lunch! Tijdens de tweede helft begeven we ons richting de achterlinies van FC Twente. Maar daarvoor moeten we eerst langs Heracles. Ai, overtreding… tijd voor een penalty break in Erve Asito! De slotminuten brengen ons naar de Grolsch Veste. Hier vindt de gezellige derde helft plaats met aansluitend de prijsuitreiking voor o.a. de Topscoorder en Best Dressed Team & Car!

Geen partijdigheid…

Geen partijdigheid…

Aanmelden

Scheidsrechter Bas Nijhuis weet de businessleden bij elkaar te brengen en houdt een oogje in het zeil. Want, fanatiek om te winnen wordt er vast wel eens aan een shirtje getrokken, leer ons die businessclubs kennen. Dus valsspelen kan zomaar een ‘kaartje’ opleveren. Eén voordeel… voor hands deelt hij vandaag géén vrije trap uit, houd dus gerust de handen aan het stuur.

Het inschrijfgeld bedraagt €450,- excl. BTW per equipe. Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. Een belangrijke wedstrijd vol relevant zakelijk contact... help jij jouw ploeg naar de overwinning?

Reserveer je plek

Hidden
Hidden

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Derby Rally
Rij ook mee met Monaco Experience

Volg het laatste rally nieuws!