Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »
00
 
0
0
:
0
0
:
0
0

Van Businesslounge naar rally cockpit

We bijten de spits af…

Dé klassieker van het Oosten keert weer terug met de bekende uitdagers aan de middenstip! De business clubs van Heracles, FC Twente, PEC Zwolle en Go Ahead Eagles beginnen aan de sportieve strijd. Je hoort het goed, een derby tussen vier clubs… met het stuur in handen van de business leden! Een wedstrijd waarbij snel (om)schakelen, zorgvuldig positiespel en punten scoren van groot belang zijn! Het wiel is rond, maar wie neemt de winst mee naar huis? Meld je aan want jouw club heeft jou nodig!

  • 3e editie
  • PEC Zwolle - Go Ahead Eagles - Heracles - FC Twente
  • 1-daags rallyavontuur
  • donderdag 16 mei 2024
  • reserveer uw plek

Globaal programma

De aftrap vindt plaats bij Erve Asito. Vanaf hier sturen we over de Twentse buitenwegen en gooien we het stuur om tijdens een uitdagende behendigheidstest. Het fluitsignaal voor rust klinkt bij de Woeste Wieven, tijd om te genieten van de lunch! Tijdens de tweede helft begeven we ons richting de achterlinies in de Achterhoek. Maar daarvoor moeten we eerst langs de verdedigers. Ai, overtreding… tijd voor een penalty break bij Brasserie Woods! De slotminuten brengen ons naar de Adelaarshorst. Hier vindt de gezellige derde helft plaats met aansluitend de prijsuitreiking voor o.a. de Topscoorder en Best Dressed Team & Car!

Geen partijdigheid…

Geen partijdigheid…

Aanmelden

Scheidsrechter Bas Nijhuis weet de businessleden bij elkaar te brengen en houdt een oogje in het zeil. Want, fanatiek om te winnen wordt er vast wel eens aan een shirtje getrokken, leer ons die businessclubs kennen. Dus valsspelen kan zomaar een ‘kaartje’ opleveren. Eén voordeel… voor hands deelt hij vandaag géén vrije trap uit, houd dus gerust de handen aan het stuur.

Het inschrijfgeld bedraagt €450,- excl. BTW per equipe. Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. Een belangrijke wedstrijd vol relevant zakelijk contact... help jij jouw ploeg naar de overwinning?

Reserveer je plek

Hidden
Hidden

Echte rallyliefhebbers rijden ook:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Business Tour
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Derby Rally
Rij ook mee met Monaco Experience
Volg het laatste rally nieuws!
1