Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Sneak preview DomDomDom 2018

Dom Dom Dom 2018

Indrukwekkende kastelen en knusse koffiestops

Genieten van fantastische routes in het afwisselende landschap van België en Luxemburg, en de meest unieke (kasteel-)locaties bezoeken, dat is de DomDomDom Rally 2018. De voorreis is – net vóór de hevige sneeuwval – afgerond en dat betekent dat de locaties bepaald zijn!

Op 22 juni 2018 start de rally bij Kasteel de Keverberg: een prachtig gerestaureerde kasteelruïne in Kessel. Vanuit deze locatie navigeert de rally richting het zuiden, tot aan de finish en overnachting bij het luxueuze Château d’Urspelt in Luxemburg. Op de tweede rallydag navigeert de rally weer terug richting Nederland, met een uitzonderlijke finish op het binnenhof van Kasteel Hoensbroek. Tussen deze grandioze locaties door bezoekt de DomDomDom Rally ook andere indrukwekkende kastelen en zeer unieke, knusse restaurantjes.

Stap samen met uw rallypartner in uw bolide en rijd een avontuurlijke route door België en Luxemburg, van kasteel naar kasteel met de zon op uw bol. Het belooft weer een geweldig rallyweekend voor twee te worden. Klinkt goed? Mis het dan niet en schrijf u hier meteen in!

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met DomDomDom Rally
Volg het laatste rally nieuws!
1