Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Exclusief frietje
Business Tour 2017

Business Tour

Omdat er vóór dag en dauw werd gestart,  serveerde Hotel ‘t Lansink ons een ontbijt – mét Michelinster, dat is genieten! Na het intekenen van de routes stapten de deelnemers vol zelfvertrouwen met routeboek en rallygadgets in hun bolide. Het ronken van de motoren zwelt aan. De Volkswagen Karmann Ghia uit 1966, de Porsche 911 T uit 1973, de Ferrari FF uit 2013…, iedereen maakt zich klaar voor de start. De adrenaline stroomt, daar gaan ze!

Lunchen in foodtruckstyle
Na een eerste traject arriveren de equipes bij de uitdagende doolhofproef bij Morssinkhof Beton waarna een heerlijke koffiespecialiteit op hen wachtte. Op weg naar de lunchlocatie passeren de deelnemers allerlei mooie weggetjes in het Twentse landschap. Omdat het voor enkelen heel wat inspanning vergde om op koers te blijven, was daardoor de beloning des te groter toen men uiteindelijk bij landgoed Twickel arriveerde voor een heerlijke lunch in foodtruckstijl. Er wordt veel gelachen, maar uiteraard gaat het spel door en dus waren er ook veel linialen zichtbaar boven de routeboeken.

Extravagant geklede gastvrouwen
Na een verder vervolg van de route is het tijd voor de middagstop bij landgoed het Hoge Boekel. De equipes werden hier verwelkomd middels een indrukwekkende oprijlaan en extravagant geklede gastvrouwen, wat zou er nu weer op hen wachten? Te midden van op en top glamour genieten we van het meest exclusieve frietje van Twente… stop de tijd! Maar de rally continues… En dus houden de verrassingen niet op! Eenmaal de finish bereikt mag elk equipe zich een winnaar voelen wanneer de dag wordt afgesloten met een diner op een unieke locatie verzorgd door ’t Lansink: midden tussen de klassieke treinwagons van Museum Buurtspoorweg in Boekelo.

Op naar donderdag 5 juli 2018, de dag dat de Business Tour volgend jaar zal plaatsvinden!

 

 

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Business Tour
Volg het laatste rally nieuws!
1