Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

De Rode Kruis Rijtour IJsselland

rallyrijden om geld op te halen voor het goede doel!

Rally’s Bcause en het Rode Kruis slaan de handen opnieuw ineen en organiseren samen de Rode Kruis Rijtour IJsselland 2023! Deze mooie rally zal op woensdag 7 juni 2023 van start gaan en stuurt de deelnemers over de mooiste wegen van Overijssel en Gelderland. Op de route vinden er verschillende tussenstops plaats op bijzondere, culinaire locaties. Er is in totaal plek voor 80 equipes, wees er snel bij want de eerste startblokken zijn al gevuld. U steunt automatisch verschillende goede doelen bij deelname aan deze rally!

Deelname in drie klassen

Wanneer u zich inschrijft voor de Rode Kruis Rijtour IJsselland maakt u een keuze uit twee klassen: Leisure, Tour of Sport. De leisure klasse is bedoeld voor mensen met geen rallyervaring en die op basis van een route op het navigatiesysteem willen meerijden. De Tour klasse is bedoeld voor mensen met geen tot weinig rallyervaring waarbij er nog wel kaart wordt gelezen. De Sport klasse is uitdagender en bedoeld voor equipes met redelijke rallyervaring. Hoewel de Sport klasse meer lastige kaartleesopdrachten bevat, rijden beide klassen grotendeels dezelfde route! Zo loopt u in het mooie landschap geen enkel weggetje mis… mits u goed navigeert uiteraard!

Inschrijven

Iedereen kan in elke auto deelnemen aan deze toertocht maar het is natuurlijk leuk als er in een “speciale auto”, zoals we die in de rallywereld kennen, wordt gereden. Met uw deelname geniet u, naast steun aan de goede doelen van het Rode Kruis, ook een gratis rallycursus op 16 mei 2023! Schrijf uzelf in via de website!

 

Volg het laatste rally nieuws!
1