Events Bcause Getaways Bcause
OPEN DE RALLY APP »

Welke rally kies ik?

een beknopt overzicht van onze rally's!

Met een bijzonder jaar achter de rug met vele verschuivingen, gaan we in 2022 voor een nieuwe start! De rally’s zoals u ze van Bcause kent, staan ook dit jaar voor u klaar op de rallykalender. Maar het kan zijn dat u niet weet welke rally iets voor u is, of wat rallyrijden bij Bcause überhaupt inhoudt? Of ziet u liever wat van onze rally’s in beeld? In elk geval goed om te weten: al onze rally’s zijn geschikt voor rallyrijders van ieder rallyniveau, van beginner tot zeer ervaren! Bij aanmelding maakt u een keuze uit de Tour, Basic en/of Experienced klasse. Rallyervaring is dus geen vereiste, wat dan wel? Een leuke rallyauto en een flinke dosis gezelligheid!

Checklist afgevinkt? Bekijk dan onze rallykalender met vele rally smaakjes:

Barones de la Bolide
> Onze stijlvolle herfstrally. Twee dagen routes rijden met onderweg adellijke tussenstops en twee overnachtingen in sfeervolle hotels. Gouden bladeren, knisperende haardvuren en een Baronesselijk gezelschap. In 2022 organiseren wij ook een voorjaarseditie! Niveau: beginner t/m zeer ervaren.

Lucky Eleven
> Het rallyavontuur vol van Porsche. Drie dagen routes rijden over de brede stuurmanswegen van Duitsland met onderweg uitdagende tests! Equipes worden gekoppeld aan een buddy equipe voor een teamprijs! Een Porsche avontuur met gelijkgestemden. Niveau: beginner t/m redelijk ervaren.

Quadrifoglio
> Onze versie van een Grand Tour. Drie/vier dagen routes rijden over imposante bergpassen en genieten van schitterende vergezichten. Waarbij bellissimo hotels, uitzonderlijke tussenstops en uitstekend culinair genot essentieel zijn. La dolce vita in optima forma. Niveau: beginner t/m redelijk ervaren.

Fast Gut Rally
> Dé rally waar alles mag en niets moet. Twee dagen routes rijden tussen de knotsgekke streken van Franz Fahrt door! Relevant zakelijk contact, gezellige feestavonden en overall extreem veel plezier. Alleen voor de vastgoedwereld? Nee! Niveau: beginner t/m redelijk ervaren.

Business Tour
> Een informele rallydag in het teken van new business. De route is uitdagend (op ieder niveau) en kronkelt door het prachtige Oosten! Ieder jaar heeft de rally een nieuw thema met daarbij ludieke details, aankleding en passende tussenstops! Niveau: beginner t/m zeer ervaren.

Miles of Mystery
> Dé legendarische Miles. Vier dagen routes rijden op een geheime bestemming ergens in Europa. U hoort het goed, deze blijft geheim tot op de dag van vertrek. Een volledig verzorgde out-of-the-box rally beleving met een avontuurlijke route en waanzinnige locaties. Aanmelden en nagelbijten. Niveau: beginner t/m zeer ervaren.

Zitten er smaakjes op onze rallykalender die u bevallen? Het team van Bcause staat vol enthousiasme voor u klaar aan de start van onze rally’s! En wilt u toch liever leren rallyrijden, dan hebben wij ook de Try Out Rally rallycursus voor u! Tot ziens aan de start!

 

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Barones de la Bolide
Rij ook mee met Lucky11
Rij ook mee met Try Out Rally
Rij ook mee met Quadrifoglio
Rij ook mee met Fast Gut Rally
Rij ook mee met Miles of Mystery
Rij ook mee met Barones de la Bolide

Volg het laatste rally nieuws!