Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Romantisch navigeren tijdens de Quadrifoglio Toscane

onvergetelijke momenten werden gedeeld

Alweer twee weken geleden reden wij met zijn allen door het prachtige Toscane tijdens de Quadrifoglio. Drie dagen sturen door romantische landschappen met tussenstops op uitzonderlijke locaties. Het bijwonen van de spectaculaire Palio di Siena was de kers op de taart. La dolce vita in optima forma!

Na twee dagen sturen, bezochten de rijders de bekende en spectaculaire Palio di Siena. Sinds 1287 vind deze paardenrace plaats in het kolkende hart van Siena.Vanaf een exclusief balkon keken onze rijders vol spanning toe hoe 10 van de 17 contradas zich voorbereidden op deze race. De race duurde maar één minuut maar wat was het gaaf! Na afloop werden lange witte tafels op het Piazza del Compo geplaatst, waarna we konden genieten van een overheerlijk diner!

Vanuit Hotel Borgo Scopeto reden de deelnemers door een bosrijk landschap naar de finish in Florence. ’s Avonds werden de deelnemers verwacht op ons rooftop waarbij de prijzen werden verdeeld met een adembenemend uitzicht over de stad. Wat een unieke locatie om deze rally af te sluiten. Iedereen bedankt voor deze prachtige en gezellige editie!

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Quadrifoglio
Volg het laatste rally nieuws!
1