Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Feestend afsluiten in het hart van Porto

Port werd gegoten in het hart van Porto

Dag 4, tijd om naar een ander land te rijden: Portugal! De deelnemers van de Miles of Mystery rijden vandaag langs de kust van Galicië door het Peneda-Gerês National Park. Bijzonder is dat dit nationale park het enige park is in Portugal met veel bergen, kleine dorpjes, bossen en watervallen. Deze samenstelling maakt het tot een puur landschap.

De deelnemers zijn aangekomen in Porto, de vierde en laatste ‘P’. Van parador, naar parador, naar parador, naar Porto! Porto is de op één na grootste stad van Portugal met een fijne bruisende sfeer. Daarnaast staat Porto uiteraard bekend om haar heerlijke port wijnen. De deelnemers hebben dit mogen beleven door een gezellige proeverij. Vervolgens hebben ze genoten van een compleet verzorgd diner met uiteraard de algemene prijsuitrijking, Spannend! wie heeft er gewonnen? Race snel naar onze Facebook pagina “Rally’s Bcause” of ga naar www.rallysbcause.nl/score and check it out.

De deelnemers verblijven vanavond niet meer in een parador, maar in het prachtige 5-sterrenhotel ‘The Yeatman’ met uitzicht op de stad Porto. Een fantastisch einde voor weer een geslaagde editie van de Miles of Mystery!

Hebben we u enthousiast gemaakt? Aarzel niet en geef je op voor de Miles of Mystery 2020. Tot woensdag 23 september 2020 in…. The Mystery continues!

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Miles of Mystery
Volg het laatste rally nieuws!
1