Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Lucky11: De vier luchtgekoelde modellen

Cooler dan luchtgekoeld wordt het niet...

Cooler dan luchtgekoeld wordt het niet! 

Op 11 april verzamelt een groep Porsche 911 liefhebbers zich bij Early911s, de grootste Porsche-restaurateur van Duitsland… Niet om gezellig koffie te drinken, maar om de ultieme strijd met elkaar aan te gaan in een iconische rally: Lucky11! De equipes rijden in teams van 4 Porsches 911 een route in Midden- en Noord-Duitsland. Dit gebied staat bekend om zijn uitgestrekte stuurmanswegen en is een uitdagend rallygebied. Onderweg vinden er stops plaats op uitzonderlijke locaties en kunnen equipes bonuspunten verdienen tijdens uitdagende tests.

Maar, nu de hamvraag: Om welke types 911 gaat het precies tijdens de Lucky11? Werner Budding neemt u mee, en bespreekt de vier luchtgekoelde modellen van de Porsche 911 in de trailer voor de Lucky11! Klik op onderstaande video om hem te bekijken.

Trailer - Lucky11 2019

Lucky11: dé Porsche 911 Teamchallenge! Met louter luchtgekoelde Porsches 911 de uitgestrekte stuurmanswegen van Midden- en Noord-Duitsland verkennen. Van Early911s, de grootste klassieke Porsche restaurateur van Duitsland, tot aan de finish in de bruisende handelsstad Hamburg. Meer informatie op: www.lucky11.nl

Geplaatst door Rally's Bcause op Maandag 10 december 2018

Geïnspireerd? Meedoen? Schakel door naar:

Rij ook mee met Lucky11

Volg het laatste rally nieuws!