Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

Amsterdam Rally – 15 september 2023

Mis deze gezellige rallydag vol petroltalk niet!

Op vrijdag 15 september 2023 is het zover, de 7e editie van de Amsterdam Rally! Bij deze rally draait alles om geweldige locaties, eindeloze gesprekken over auto’s en de meest indrukwekkende wegen in Noord-Holland. Het startschot klinkt aan het IJ in het ruige Amsterdam-Noord. Er zijn nog een paar startbewijzen beschikbaar, dus wees snel met aanmelden!

Onder het genot van een dampende kop koffie trappen we de dag af aan het IJ en barst het petroltalk-festijn los! Vervolgens is het tijd om volop te genieten van het ultieme rijplezier op de prachtige landweggetjes. En natuurlijk mogen we de verrassende lunchlocatie niet vergeten: Fort Wierickerschans.

’s Middags worden we hartelijk ontvangen op Buitenplaats Huis te Manpad in Heemstede. Een adembenemend mooie plek die vroeger diende als buitenverblijf voor belangrijke Amsterdammers. Hier opent Pinth Vintage Luggage zijn deuren speciaal voor de Amsterdam Rally. Laat je onderdompelen in de wereld van luxe koffers van topmerken als Louis Vuitton en Hermes. Uiteraard met een lekker drankje en hapje erbij. En aan het einde van de middag staat er een heerlijk diner op ons te wachten als spetterende afsluiting bij Het Bosch aan het Amsterdamse Nieuwe Meer.

Volg het laatste rally nieuws!
1