Events Bcause Getaways Bcause
BEKIJK RALLY UITSLAG »

FRANZ WILL DICH!

Dit is het moment om Franz Fahrt het woord te geven: Pass auf, er zijn slechts 35 startplaatsen beschikbaar! Wat heb ik voor u in petto? Als u mij inmiddels een beetje kent, weet u dat ik er plezier in heb om alles Schtrakkk!!! te organisieren, nah! Also, een compleet verzorgd, uitstekend georganiseerd rallyweekend. Met een beetje plezier en gezelligheid? Aber bitte, ik ben niet de slechtste hahaha! Als serieuze gekken zult u elkaar wel een beetje kunnen vermaken. De Fast Gut Rally rijdt voor een goed doel. Welk doel? Jaha, dat wilt u wel weten, nah! Dat is de sMiles Foundation.

U heeft een volledig verzorgd tweedaags avontuur, inclusief startbewijs, uitdagende rallyroute, goede verzorging tijdens ochtendstop, lunch, middagstop en diner voor € 2.675,- per equipe, exclusief btw en vrijwillige bijdrage voor de sMiles Foundation.
Of kies voor een van deze Business Pakketten. Dan heeft u bovenstaand, maar dan voor 2 of 3 equipes plus naamsvermelding en uitgebreide exposure mogelijkheden voor €5.550,- (2 equipes) of €7.750,- (3 equipes).

So! Nu wordt het ernst! Wilt u samen met uw collega, partner, vriend(in) of goede relatie deelnemen aan deze toffe rally? Waar wacht u op… Vul uw gegevens in, dan kan het avontuur beginnen! We nemen contact op om uw equipe definitief in te schrijven.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

Inschrijven fur Fast Gut 22

Volg het laatste rally nieuws!
1