Events Bcause Getaways Bcause
OPEN DE RALLY APP »

Meest gestelde vragen

Op welke dag vindt de Drive Through plaats?

U kunt op elke gewenste dag de Drive Through rijden! Tijdens het reserveren kiest u voor de gewenste datum en starttijd.

Ik ga de Drive Through rijden met jonge kinderen, moet ik voor hen ook betalen?

Dit hoef je alleen te doen als je voor je kids ook een leuk lunchpakketje wilt ontvangen. Geen lunchpakket voor de jonge kids en zelf wat meenemen mag natuurlijk ook!

Heb ik ervaring nodig in het rijden van rally’s of tourritten?

Nee, de Drive Through is geschikt voor iedereen; met of zonder ervaring. Wanneer u zich inschrijft kunt u een keuze maken uit twee niveau’s: ‘Makkelijk’ of ‘Uitdagend’.

Wat kan ik verwachten bij elk niveau?

De routes van beide niveaus zijn hetzelfde, alleen het niveau van navigeren verschilt. Het navigeren op niveau ‘Makkelijk’ is geschikt voor iedereen (kinderen vanaf 10 jaar). U rijdt een route door middel van eenvoudige routesystemen zoals bol-pijl en foto trajecten, er wordt niet genavigeerd op kaarten. Het niveau ‘Uitdagend’ is geschikt voor personen die naast lekker touren ook een beetje uitdaging zoeken. Bol-pijl en foto trajecten worden daarom afgewisseld met navigeren op kaarten.

Hoe ontvang ik het routeboek en de pakketjes met huisgemaakte producten?

Wanneer u zich heeft ingeschreven, ontvangt u nadat uw betaling bevestigd is, het routeboek met rallytools thuis.* Op de dag van uw reservering ligt er op de startlocatie ook een startpakketje voor u klaar. Op de tussenstop locatie en de finishlocatie is een pakketje klaargezet met huisgemaakte lekkernijen voor u om mee te nemen.
(*) Indien u minder dan vier dagen van te voren reserveert, zal het routeboek met rallybenodigdheden klaarliggen op de startlocatie.

Kom ik in contact met andere mensen?

Dit is zoveel mogelijk ingeperkt. Op de stoplocaties langs de route waar u een huisgemaakt pakket ontvangt, zullen de nodige voorbereidingen getroffen zijn om deze op een veilige manier aan u te overhandigen of voor u klaar te zetten.

Kan ik het pakketje met eten en drinken ook binnen bij de locatie op eten?

Vanwege de maatregelen van het RIVM is dit niet mogelijk. U moet in de auto blijven.

Moet ik verder nog wat meenemen?

Een smartphone en smartphone laders voor in de auto.

Waarom heb ik een smartphone nodig?

Voordat u gaat rijden, logt u in op de Rallycheck app. Tijdens het rijden moet u rijafstanden opmeten, dit doet u met de Rallycheck app, ook vindt u met de Rallycheck app letters.

Waar vind ik de Rallycheck app?

Voor het vinden van letters onderweg gebruikt u de Rallycheck app, dit is een speciale app die is ingericht voor de Drive Through. Alle apps zijn te vinden in de App Store en Google Play Store op uw smartphone.

Hoe werkt de Rallycheck app?

Wanneer u zich inschrijft voor de Drive Through ontvangt u meteen een kleine uitleg waar ook het gebruik van de betreffende apps in wordt meegenomen.

Top! Waar kan ik mij aanmelden?

Op de hoofdpagina www.drivethroughrally.nl! Gaat u voor editie Noord-Holland, editie het Groene Hart, editie Noord-Limburg, editie Salland of editie Twente?

Ga terug naar Drive Through

Volg het laatste rally nieuws!