OPEN DE RALLY APP »

Veel gestelde vragen

Op welke dag vindt de Drive Through plaats?

U kunt op elke gewenste dag de Drive Through rijden! Tijdens het reserveren kiest u voor de gewenste datum en starttijd.

Heb ik ervaring nodig in het rijden van rally’s of tourritten?

Nee, de Drive Through is geschikt voor iedereen; met of zonder ervaring. Wanneer u zich inschrijft kunt u een keuze maken uit twee niveau’s: ‘Makkelijk’ of ‘Uitdagend’.

Wat kan ik verwachten bij elk niveau?

De routes van beide niveaus zijn hetzelfde, alleen het niveau van navigeren verschilt. Het navigeren op niveau ‘Makkelijk’ is geschikt voor iedereen (kinderen vanaf 10 jaar). U rijdt een route door middel van eenvoudige routesystemen zoals bol-pijl en foto trajecten, er wordt niet genavigeerd op kaarten. Het niveau ‘Uitdagend’ is geschikt voor personen die naast lekker touren ook een beetje uitdaging zoeken. Bol-pijl en foto trajecten worden daarom afgewisseld met navigeren op kaarten.

Hoe ontvang ik het routeboek en de pakketjes met huisgemaakte producten?

Wanneer u zich heeft ingeschreven, ontvangt u nadat uw betaling bevestigd is, het routeboek met rallytools thuis.* Op de dag van uw reservering ligt er op de startlocatie ook een startpakketje voor u klaar. Op de tussenstop locatie en de finishlocatie is een pakketje klaargezet met huisgemaakte lekkernijen voor u om mee te nemen.
(*) Indien u minder dan vier dagen van te voren reserveert, zal het routeboek met rallybenodigdheden klaarliggen op de startlocatie.

Kom ik in contact met andere mensen?

Dit is zoveel mogelijk ingeperkt. Op de stoplocaties langs de route waar u een huisgemaakt pakket ontvangt, zullen de nodige voorbereidingen getroffen zijn om deze op een veilige manier aan u te overhandigen of klaar te zetten.

Kan ik het pakketje met eten en drinken ook binnen bij de locatie op eten?

Vanwege de versoepelende maatregelen van het RIVM is dit weer mogelijk. U kunt de benen strekken en op het terras genieten van uw eten en drinken.

Moet ik verder nog wat meenemen?

2 smartphones en smartphone laders voor in de auto.

Waarom heb ik 2 smartphones nodig?

Voor twee dingen: Tijdens het navigeren zult u rijafstanden moeten opmeten. U kunt de dagteller van uw auto gebruiken, maar handiger is een app op uw telefoon. Op een andere telefoon gaat u tijdens het rijden letters vinden met de Rallycheck app. Dus in het kort, 2 smartphones: één voor het meten van rijafstanden, één voor het vinden van letters.

Welke apps heb ik nodig?

Voor het opmeten van rijafstanden raden wij voor Android telefoons GPS Tripmeter aan en voor Apple telefoons Rallytracks. Voor het vinden van letters onderweg gebruikt u de Rallycheck app, dit is een speciale app die is ingericht voor de Drive Through. Alle apps zijn te vinden in de App Store en Google Play Store op uw smartphone.

En die apps? Hoe werken die?

Wanneer u zich inschrijft voor de Drive Through ontvangt u meteen een kleine uitleg over het instellen en gebruik van de betreffende apps.

Top! Waar kan ik mij aanmelden?

Op de hoofdpagina www.drivethroughrally.nl! Gaat u voor editie het Groene Hart, editie Noord-Limburg, editie Salland of editie Twente?

Ga terug naar Drive Through

Volg het laatste rally nieuws!