Events Bcause Getaways Bcause
OPEN DE RALLY APP »

Drive Through Halloween

Wanneer u aankomt bij de poort van De Woeste Wieven in Diepenheim bevindt u zich meteen in griezelige sferen. Spinnen, zombies en spoken verwelkomen u en uw gezelschap op hun eigen vriendelijke manier… Terwijl u dieper het donkere bos in rijdt van deze anders sfeervolle locatie, doet u gauw de autodeuren op slot. In de verte spot u een heks, het raam zult u nu toch moeten openen voor een heerlijk kopje heksenpompoensoep, vleermuizenquiche en natuurlijk uw routeboek en rallytools voordat u op pad gaat… Durft u het aan?!

Wij verwelkomen u graag…
De Drive Through Halloween staat garant voor een griezelige, avontuurlijke 2-uur durende tour door Twente! Compleet met lekker eten, spookachtige drankjes, op de route flink wat handjes snoep en een mooi samengesteld Halloweenpakket voor thuis. Iedereen is welkom: angsthazen, helden, spoken, zombies, volwassenen en kinderen (vanaf 6 jaar).

Na ontvangst van uw rallytools en routeboek door een heks, veegt u de spinnenwebben van de bladzijdes om de route goed te bekijken, daarna rijdt u het griezelige woud in van de omgeving Diepenheim… Met het routeboek op schoot navigeert u (ervaring geen vereiste) door het donkere landschap en vindt u griezelletters die u verzamelt op uw letterkaart, maar pas op voor de geesten en monsters die u onderweg langs de route komen verrassen! Als u uw weg heeft gevonden door het spookachtige bos, eindigt u weer bij de Woeste Wieven. Hier levert u uw letterkaart in, waarmee u kans maakt op een leuke prijs! Daarna ontvangt u een mooi samengesteld Halloweenpakket voor thuis, zodat u na deze leuke en spannende avond in Halloweensferen weer huiswaarts kunt keren.

Heeft u nog vragen kijk dan op deze pagina

Lees meer

Boek hieronder uw gewenste Drive Through Halloween starttijd! Kunt u een datum of tijd niet selecteren, dan is deze volgeboekt of niet beschikbaar. 

Route
✝ 120 min
✝ 90km
✝ Touren rondom Diepenheim
✝ Makkelijk of uitdagend

Inclusief
➜ Routeboek en rallytools
➜ Soep, quiche en drinken
➜ Halloweenpakket voor thuis
➜ Handen vol snoep!

Ga naar
Meest gestelde vragen
Regels (COVID)
Voorwaarden

Volg het laatste rally nieuws!